Cardas Audio Clear Beyond Phono X2

Cardas Audio Clear Beyond Phono X2
Cardas Audio Clear Beyond Phono X2
Cardas Audio Clear Beyond Phono X2
Cardas Audio Clear Beyond Phono X2
Méret
2 124 000 Ft

Clear Beyond Dual Phono

A tökéletes megoldás a kompromisszumokat nem tűrő zenehallgatók számára egy olyan kategóriában, ahol másodlagos szempont a költségek féken tartása, mégis fontos a jó ár-érték arány.

A Cardas Audio legkomolyabb phono kábelének születése az egyik tökéletes példája a nagy High-End kiállítások fontosságának. Az egyik utóbbi muncheni High-End Show keretében érkezett a felkérés, hogy készüljön egy szimmetrikus, külön árnyékolású, kéteres Cardas Phono kábel DIN végződéssel egy extrém analóg rendszer bemutatásához, mely végül óriási siker lett.  

A Clear Beyond Dual Phono is saját réz alapanyagból, a jól bevált "Mached Propagation Conductor" technológiával készül, ami szabadalommal védett konstrukció a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességének illesztésére, nagymértékben csökkentve a torzításokat. Az oldalanként 4x26,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, ultratiszta oxigénmentes réz szálakból áll. A kábel közepétől kifelé haladva az aranymetszés szabályának megfelelően 1,618-szor vastagabb szálakból, képeznek sodratot melyek áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek. A Star Quad geometriát követő vezetők külső szigetelésének anyaga ultra vékony extrudált PTFE, antisztatikus LDPE légcsövekkel mechanikailag csillapított szerkezettel, szénnel impregnált PTFE teflon szalaggal körbevéve. Ezután a belső csöveknél 1,618-szor vastagabb PTFE légcsövekből álló réteg következik, teflon szalaggal stabilizálva, majd újabb, 1,618-szor vastagabb PTFE csövekkel veszik körbe, végül ónozott rézfonatból és mágneses huzalokból álló árnyékoló réteg következik, ami igy a legmesszebb kerül a vezetőktől. A külső borítás 13mm átmérőjű, ultra puha, de ellenálló extrudált TPR alapanyagból készült.

Kifejezetten ehhez a kábelhez készült Phono Box kábelközösítővel, Cardas S-DIN, R-DIN - SRCA, vagy CG XLR dugókkal kézi munkával szerelik Bandonban, Oregon államban.
A Clear Beyond Phono szimpla hiszerelésű változatát is tökéletes egyensúly és semlegesség jellemzi óriási sebességgel és transzparenciával párosítva. A Dual verzió ha lehet még tovább fokozza a hatást a holografikus térleképzés, zeneiség, dinamika és mélyfrekvenciás viselkedés terén is.