audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Beyond Phono X2
Cardas Audio Clear Beyond Phono X2
2 124 000 Ft

Cardas Audio Clear Beyond Phono X2

Clear Beyond Dual Phono

A tökéletes megoldás a kompromisszumokat nem tűrő zenehallgatók számára egy olyan kategóriában, ahol másodlagos szempont a költségek féken tartása, mégis fontos a jó ár-érték arány.

A Cardas Audio legkomolyabb phono kábelének születése az egyik tökéletes példája a nagy High-End kiállítások fontosságának. Az egyik utóbbi muncheni High-End Show keretében érkezett a felkérés, hogy készüljön egy szimmetrikus, külön árnyékolású, kéteres Cardas Phono kábel DIN végződéssel egy extrém analóg rendszer bemutatásához, mely végül óriási siker lett.  

A Clear Beyond Dual Phono is saját réz alapanyagból, a jól bevált "Mached Propagation Conductor" technológiával készül, ami szabadalommal védett konstrukció a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességének illesztésére, nagymértékben csökkentve a torzításokat. Az oldalanként 4x26,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, ultratiszta oxigénmentes réz szálakból áll. A kábel közepétől kifelé haladva az aranymetszés szabályának megfelelően 1,618-szor vastagabb szálakból, képeznek sodratot melyek áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek. A Star Quad geometriát követő vezetők külső szigetelésének anyaga ultra vékony extrudált PTFE, antisztatikus LDPE légcsövekkel mechanikailag csillapított szerkezettel, szénnel impregnált PTFE teflon szalaggal körbevéve. Ezután a belső csöveknél 1,618-szor vastagabb PTFE légcsövekből álló réteg következik, teflon szalaggal stabilizálva, majd újabb, 1,618-szor vastagabb PTFE csövekkel veszik körbe, végül ónozott rézfonatból és mágneses huzalokból álló árnyékoló réteg következik, ami igy a legmesszebb kerül a vezetőktől. A külső borítás 13mm átmérőjű, ultra puha, de ellenálló extrudált TPR alapanyagból készült.

Kifejezetten ehhez a kábelhez készült Phono Box kábelközösítővel, Cardas S-DIN, R-DIN - SRCA, vagy CG XLR dugókkal kézi munkával szerelik Bandonban, Oregon államban.
A Clear Beyond Phono szimpla hiszerelésű változatát is tökéletes egyensúly és semlegesség jellemzi óriási sebességgel és transzparenciával párosítva. A Dual verzió ha lehet még tovább fokozza a hatást a holografikus térleképzés, zeneiség, dinamika és mélyfrekvenciás viselkedés terén is.

 

 

2 124 000 Ft