Creek Ruby 2

Creek Ruby 2
169 000 Ft

A RUBY2 DAC modul a legfrissebb RUBY verzió, amely 4 SPDIF bemenetet tartalmaz, mind optikai, mind pedig koaxiális kapcsolatokhoz. Ezeken kívül USB 2 bemenettel is rendelkezik, amely nagyfelbontású audió tartalmat továbbít az erősítőnek számítógépről, vagy streaming eszközről, és vezérelhető a rendszer távirányítón keresztül.

Az erősítő legjobb hangminőségének érdekében a RUBY2 DAC modul a Skóciában tervezett Wolfson WM8742 DAC chip csúcsverzióját használja.

A mobil alkalmazásokhoz a RUBY 2 DAC Bluetooth-kapcsolatot biztosít, így az okostelefonok vagy táblagépek szinkronizálhatók az erősítővel, és a kedvenc zenéi vezeték nélkül élvezhetők.

Egy ilyen kis DAC modulba, a meglepő mennyiségű csatlakoztathatóság mellett, a Creek ugyanazt az FM tuner áramkört illesztette, amelyet a ragyogó AMBIT modulban használnak. A hangminőség tovább javul az AMBIT modulon keresztül, a tuner digitális kimenetének kiválasztásával és átalakításával analógra a RUBY 2 saját csúcskategóriás DAC-ján keresztül. További részletekért olvassa el az AMBIT modul oldalt.