Creek Evolution 50A integrált erősítő

Creek Evolution 50A integrált erősítő
Creek Evolution 50A integrált erősítő
Creek Evolution 50A integrált erősítő
Creek Evolution 50A integrált erősítő
Creek Evolution 50A integrált erősítő
Creek Evolution 50A integrált erősítő
Creek Evolution 50A integrált erősítő
Creek Evolution 50A integrált erősítő
Szín
336 000 Ft

Minden jó erősítő szívében egy jó tápegység található; Az EVOLUTION 50A masszív, 200 wattos toroid hálózati transzformátort használ, külön tekercseléssel a nagy és kis áramú analóg és digitális áramkörök számára. Ez jó teljesítmény-tömeg arányt és alacsony mágneses interferenciát eredményez. A Creek azon törekvése, hogy több alacsony impedanciájú kondenzátort párhuzamosan kötve egy ultra-magas specifikációjú kondenzátort hozzon létre a DC egyenletességéért, segít egy nagyon erős és kontrollált hang létrehozásában egy ilyen viszonylag kis méretű erősítőből.


A Creek iparági vezetője - David Gamble -, aki sok tapasztalattal rendelkezik az audió világban, teljesen új, tranzisztoros végerősítő áramkört fejlesztett az EVOLUTION 50A erősítőhöz, nagyon nagy nyílthurkú erősítéssel és alacsony torzítással. Sanken 15 Amp tranzisztorokat használ, beépített termikus kompenzációval a gyors és pontos előfeszítés érdekében, ami a végerősítő áramkört igen alacsony kimeneti impedanciával látja el és nagy kimeneti áramot biztosít. Ez a kombináció kivételes sebességet és pontosságot produkál a legtöbb hangszóróval.


David kifejlesztett egy teljesen új analóg előerősítő áramkört is, amely nagyfokú rugalmasságot és precizitást biztosít az aszimmetrikus vagy szimmetrikus bemeneteken keresztül. Számos bemeneti opciója érhető el, elektronikusan vagy aranyozott relékkel, valamint elektronikus balansz- és hangerőszabályzóval, kikapcsolható hangszínszabályzóval. Vinyl rajongóknak ajánlható a Sequel 2 Phono előerősítő beépítése, ilyenkor a Line Input 1 helyén Phono felirat jelenik meg. Ha szeretne egy Tuner-, vagy DAC-modult használni, akkor a Smart-Slot rendszerű line 5. bemenetet eltávolíthatja és helyettesítheti az AMBIT tunerrel vagy a RUBY DAC-tuner-bluetooth modullal.


Az EVOLUTION 50A ezen felül szerviz menüvel is rendelkezik, ahol egyebek mellett a végerősítő üzemmód is beállítható. Ezzel az opcióval lehetőség nyílik AV direct felhasználásra, illetve az EVOLUTION CD-játszók kiváló, A osztályú előerősítőit felhasználva, közvetlen végerősítő módra. A készülékhez a gyártó rendszer távirányítót mellékel, amivel az összes funkció (kivéve a szerviz menü) könnyedén elérhető és beállítható

Részletek

Power Output

>55 Watts into 8 Ohms

Power Output

>85 Watts into 4 Ohms

Continuous Current

>8.5 Amps (sine wave)

Max Current

>26 Amps, current burst into 0.5 Ohms

Output Impedance

<0.1 ohms 1khz

THD

< 0.005% 20Hz – 20Khz

SNR

>102dB

Frequency Response

10Hz – 100KHz +/- 2dB Line

Gain

33.3dB (x46) via power amp input

Input Sensitivity

410mV

Crosstalk

-80dB at 1Khz

DC Offest

< ±10mV

Slew Rate

> 30 V per µS

Pre-amp Inputs

5x RCA unbalanced – 1x Balanced XLR

Power-amp Inputs

Input 3 & 4via RCA or XLR

Outputs

1 Pair

Headphone output

Dedicated low impedance amp (<50 ohms)

IR Bus

Powered output for IR repeater

Operating Voltages

110V/230V Switchable

Consumption (at idle)

<20 watts

Consumption (at full power)

350 Watts
Weight 7.5Kgs
Dimensions 430x60x280mm W/H/D