Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fehér

Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fehér
Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fehér
Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fehér
Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fehér
Szín
395 000 Ft

A Valore szó jelentése érték, ez a kulcsszó határozta meg a 425 Lite tervezését és ez garantálja a legjobb ár érték arányt ebben a kategóriájában. A Valore 425 Lite a tökéletes belépő lejátszó a vinil rajongók számára. Ez a klasszikus lemezjátszó, amelyet Olaszországban teljes egészében kézzel készítettek, minőségi alapanyagokból, Olaszország nagyszerű tervezési hagyományait hordozza.

Kialakítását tekintve a 30 mm vastag alaplap speciális bemarásokkal a motor és a tányér csapágya körül, drasztikusan csökkenti a nem kívánt rezonanciákat. A 20 mm vastag tányér szendvics szerkezetű, a HDF alapanyag mindkét oldalát Poly-Acetal (POM) borítja, hogy fokozza a rezgéscsillapító hatást.

A tányér és a lábazat közötti rendkívül alacsony hézagot kifejezetten úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a forgási turbulenciát és növelje a forgási stabilitást. A nagy pontosságú tányércsapágy és tengely a prémium modellekből származik, hogy a kategóriájának egyik legjobb hangminőséget biztosítsa.

A Valore 425 Lite tartalmaz egy 9”-os B-5 hangkart, amely közvetlenül az elismert B-5.1-es modellből származik, és kiváló minőségű, egyedi gyártású átlátszó porvédő szétcsúsztatható zsanérokkal az egyszerű eltávolításhoz.

A meghajtást 12 voltos szinkronmotorra bízták, amely egy speciális mikrovezérlésű D / A átalakítóval tökéletesen átalakítja a szinuszos AC görbét. A nagy nyomaték a lehető legkisebb súrlódásnak köszönhetően a sebesség folyamatos és pontos szabályozását garantálja. A fordulatszám-módok - 33,3ford./perc és 45ford./perc - elektronikus vezérlésűek, emellett egyénileg is finomhangolható a lemeztányér sebessége.

Ez egy klasszikus lemezjátszó, amelyet teljes egészében kézzel készítettek Olaszországban, minőségi alapanyagokból, az olasz tervezési hagyományoknak megfelelően. Könnyen telepíthető és rendkívül megbízható zenei forrás, tökéletes belépő szint a vinil rajongók és az audiofil zenehallgatók számára, számtalan órányi tiszta élvezetet és tökéletes hangzást biztosítva.

Részletek
Motor: 12 Volt High Torque
Platter: black solid MDF and double layer of POM
Platter spindle: special Split-Spindle™ clamping the platter
Platter bearing: Chromed Steel 5mm ball bearing with adjustable brass seat, in aluminium case with two Graphite & Teflon elastic inner guide
Cartridge: refer to the specific model in the correct market area

Wow & Flutter: 0,3%
Rumble: -72dB
Speed: 33-1/3 and 45 rpm +/-0,1%
Speed changing: electronic
Transmission: 70 shores elasticity rectified black NBR
Arm: Gold Note 9” Ball Bearing B-5.1 derivation tonearm
Power

Mains supply: 100/115/230V, 50/60Hz, depending on market destination and not convertible
Power consumption: 20W max
Upgrades

External AC filter: Arno Power Distributor
Adatok
Átvételi lehetőség
Csak az üzletünkben
Szállítási idő
raktáron
Tömeg
8 kg/szett