Cardas Audio Clear

Cardas Audio Clear
Cardas Audio Clear
Cardas Audio Clear
Cardas Audio Clear
Méret
975 000 Ft

                      Clear

A sorozat névadó modellje, a csúcskategória gerince a Clear család. Akkor született, mikor George Cardas a"Mached Propagation Conductor" technológiát dolgozta ki, ami szabadalommal védett konstrukció a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességének illesztésére, nagymértékben csökkentve a torzításokat. Az eredmény egy olyan kábel, amely soha nem látott jelenlét érzetet és transzparenciát ad a rendszerhez, anélkül, hogy ez a zeneiségét rontaná.

A 3x25,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, tiszta oxigénmentes réz szálakból áll. Áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek és a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képeznek sodratot, a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. A szigetelés anyaga ultra vékony extrudált PTFE, antisztatikus LDPE légcsövekkel mechanikailag csillapított szerkezetű, szénnel impregnált PTFE teflon szalaggal körbevéve. A következő, a belső csöveknél 1,618-szor vastagabb PTFE légcsövekből álló réteget ónozott rézfonatból és mágneses huzalokból álló árnyékoló réteg követi, ami igy a legmesszebb kerül a vezetőktől. A külső borítás 11,43mm átmérőjű, ultra puha, de ellenálló extrudált TPR alapanyagból készült.

Kifejezetten ehhez a kábelhez készült Cardas  SRCA, vagy CG XLR dugókkal kézi munkával szerelik Bandonban, Oregon államban.
Teljesen semleges és átlátható hangja tökéletes kontrollal bír a teljes frekvenciatartományon keresztül. Kiváló dinamikája, magas
frekvenciás átvitele és óriási sebessége a legnagyobb rendszerek méltó partnerévé teszi.

 

Adatok
Átvételi lehetőség
Csak az üzletünkben
Szállítási idő
érdeklődjön
Megrendelés
50% előleggel
A termék
Rendelésre