audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Beyond LS
Cardas Audio Clear Beyond LS
6 000 000 Ft

Cardas Audio Clear Beyond LS

               Clear Beyond

A tökéletes megoldás a kompromisszumokat nem tűrő zenehallgatók számára egy olyan kategóriában, ahol másodlagos szempont a költségek féken tartása.

Természetesen a Clear Beyond is saját réz alapanyagból, a jól bevált "Mached Propagation Conductor" technológiával készül, ami szabadalommal védett konstrukció a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességének illesztésére, nagymértékben csökkentve a torzításokat. A Clear hangfalkábelhez képest kétszeres mennyiségű, 8x10,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, tiszta oxigénmentes réz szálakból áll. Áttetsző SPN szigeteléssel látják el őket egyenként, majd a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képeznek sodratot, ahol a méret növekedése az aranymetszés szabályának megfelelően 1,618-szoros. A szigetelés anyaga belül ultra vékony FEP szalag, ami a belső, koncentrikus felépítésű kábeleket 2x10,5 AWG keresztmetszetűekre bontja. A négy belsö vezetőt kiváló mechanikai tulajdonságú és antisztatikus PTFE csövekkel csillapítják, ezután még egy réteg PTFE cső következik. A külső borítás 23,72mm átmérőjű, ultra puha, de ellenálló extrudált TPR alapanyagból készült.

Cardas banándugókkal, vagy villákkal, 10000 psi nyomással préselve szerelik Bandonban, Oregon államban.

Bármilyen energiaigényű hangfalat könnyedén kiszolgál, elképesztő semlegességgel és áttetsző, kiterjedt térérzettel. Tökéletesen artikulált kiegyensúlyozott és kontrollált mélyekkel, éteri finomságú magasakkal, döbbenetes dinamikávál és életteli atmoszférával képes megszólalni bármilyen rendszerben, zenei stílustól függetlenül. 

6 000 000 Ft