audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Beyond
Cardas Audio Clear Beyond
2 280 000 Ft

Cardas Audio Clear Beyond

Clear Beyond

A tökéletes megoldás a kompromisszumokat nem tűrő zenehallgatók számára egy olyan kategóriában, ahol másodlagos szempont a költségek féken tartása, mégis fontos a jó ár-érték arány. A Cardas az elmúlt több mint harminc év tapasztalatait felhasználva alkotta meg a legjobb összekötő kábelét.

Természetesen a Clear Beyond is saját réz alapanyagból, a jól bevált "Mached Propagation Conductor" technológiával készül, ami szabadalommal védett konstrukció a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességének illesztésére, nagymértékben csökkentve a torzításokat. A 4x26,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, ultratiszta oxigénmentes réz szálakból áll. A kábel közepétől kifelé haladva az aranymetszés szabályának megfelelően 1,618-szor vastagabb szálakból, képeznek sodratot melyek áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek. A Star Quad geometriát követő vezetők külső szigetelésének anyaga ultra vékony extrudált PTFE, antisztatikus LDPE légcsövekkel mechanikailag csillapított szerkezettel, szénnel impregnált PTFE teflon szalaggal körbevéve. Ezután a belső csöveknél 1,618-szor vastagabb PTFE légcsövekből álló réteg következik, teflon szalaggal stabilizálva, majd újabb, 1,618-szor vastagabb PTFE csövekkel veszik körbe, végül ónozott rézfonatból és mágneses huzalokból álló árnyékoló réteg következik, ami igy a legmesszebb kerül a vezetőktől. A külső borítás 13mm átmérőjű, ultra puha, de ellenálló extrudált TPR alapanyagból készült.

Kifejezetten ehhez a legvastagabb kábelhez készült Cardas  SRCA, vagy CG XLR dugókkal kézi munkával szerelik Bandonban, Oregon államban.
Tökéletes egyensúly és semlegesség jellemzi óriási sebességgel és transzparenciával párosítva. A holografikus térleképzése, zeneisége, dinamikája és mélyfrekvenciás viselkedése pedig a Cardas kábelek királynőjévé koronázza.

TESZTEK:

2 280 000 Ft
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
érdeklődjön
Megrendelés:
50% előleggel
A termék:
Rendelésre