Cardas Audio Clear Beyond Power

Cardas Audio Clear Beyond Power
Cardas Audio Clear Beyond Power
Cardas Audio Clear Beyond Power
Cardas Audio Clear Beyond Power
Méret
512 000 Ft

               Clear Beyond

A Cardas zászlóshajója a "nagyobb jobb" elvet követve egy új szintre emeli az áramellátást. Természetesen ez a kábel is igen hatékony árnyékolással, zajszűréssel és saját réz felhasználásával Bandonban, Oregon államban készül.

Oxigénmentes, 3x10 AWG keresztmetszetű és 99,9999%-os tisztaságú ónozott rézvezetékekből készül, a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képezve sodratot, ahol a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. Az egymást követő rétegek a sodraton belül egymáshoz képest ellentétes irányba csavarodnak és PTFE köpennyel szigeteltek. A PVC légcsövekkel csillapított vezetőt egy FEP szalag veszi körbe, majd dupla árnyékolás következik ónozott réz és mágneses huzalok felhasználásával. A külső szigetelés 16,51mm vastag, rugalmas és ellenálló TPR borítás. 

A vezetékeket a Litze szerkezet miatt ónozzák, majd a Cardas legmagasabb kategóriájú E5 elnevezésű IEC és Shuko dugóival látják el. A 15 amperes, ródium bevonatú, ezüstözött réz érintkezőkkel készülő csatlakozók háza masszív fém külső borítású, ami esztétikailag és hangminőségben is a legmagasabb színvonalat képviseli.

A hatalmas keresztmetszet alkalmas bármilyen teljesítmény hatékony átviteléhez, mégis képes a legkisebb finomságokat is megmutatni, ezzel az összes zenei műfajt valósághűen tolmácsolni és a legmagasabb kategóriájú kábelek és készülékek méltó partnere lenni.