audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Beyond Power
Cardas Audio Clear Beyond Power
550 000 Ft

Cardas Audio Clear Beyond Power

Clear Beyond

A Cardas zászlóshajója a "nagyobb jobb" elvet követve egy új szintre emeli az áramellátást. Természetesen ez a kábel is igen hatékony árnyékolással, zajszűréssel és saját réz alapanyag felhasználásával Bandonban, Oregon államban készül.

Oxigénmentes, 3x10 AWG keresztmetszetű és 99,9999%-os tisztaságú ónozott rézvezetékekből készül, a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képezve sodratot, ahol a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. Az egymást követő rétegek a sodraton belül egymáshoz képest ellentétes irányba csavarodnak és PTFE köpennyel szigeteltek. A PVC légcsövekkel csillapított vezetőt egy FEP szalag veszi körbe, majd dupla árnyékolás következik ónozott réz és mágneses huzalok felhasználásával. A külső szigetelés 16,51mm vastag, rugalmas és ellenálló TPR borítás. 

A vezetékeket a Litze szerkezet miatt ónozzák, majd a Cardas legmagasabb kategóriájú E5 elnevezésű IEC és Shuko dugóival látják el. A 15 amperes, ródium bevonatú, ezüstözött réz érintkezőkkel készülő csatlakozók háza masszív fém külső borítású, ami esztétikailag és hangminőségben is a legmagasabb színvonalat képviseli.

A hatalmas keresztmetszet alkalmas bármilyen teljesítmény hatékony átviteléhez, mégis képes a legkisebb finomságokat is megmutatni, ezzel az összes zenei műfajt valósághűen tolmácsolni és a legmagasabb kategóriájú kábelek és készülékek méltó partnere lenni.

550 000 Ft