Cardas Audio Clear Beyond XL Power

Cardas Audio Clear Beyond XL Power
Cardas Audio Clear Beyond XL Power
Cardas Audio Clear Beyond XL Power
Cardas Audio Clear Beyond XL Power
Méret
1 097 000 Ft

            Clear Beyond XL

A tökéletes megoldás a kompromisszumokat nem tűrő zenehallgatók számára a Cardas legmagasabb kategóriájú, legkifinomultabb tápkábele, melynek különlegessége az erenkénti árnyékolás és a földvezeték háromszoros hossza a tápkábel hosszához képest. Természetesen ez a kábel is igen hatékony zajszűréssel és saját réz felhasználásával Bandonban, Oregon államban készül.

Oxigénmentes, 3x9 AWG keresztmetszetű és 99,9999%-os tisztaságú ónozott rézvezetékekből készül, a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képezve sodratot, ahol a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. Az egymást követő rétegek a sodraton belül egymáshoz képest ellentétes irányba csavarodnak és TPE köpennyel szigeteltek. A PVC légcsövekkel csillapított, egyenként árnyékolt vezetőket egy FEP szalag veszi körbe, majd dupla külső árnyékolás következik ónozott réz és mágneses huzalok felhasználásával. A külső szigetelés 18,17mm vastag, rugalmas és ellenálló TPR borítás. 

A vezetékeket a Litze szerkezet miatt ónozzák, majd a Cardas legmagasabb kategóriájú E5 elnevezésű IEC és Shuko dugóival látják el. A 15 amperes, ródium bevonatú, ezüstözött réz érintkezőkkel készülő csatlakozók háza masszív fém külső borítású, ami esztétikailag és hangminőségben is a legmagasabb színvonalat képviseli.

A hatalmas keresztmetszet alkalmas bármilyen teljesítményigény kiszolgálására, mégis a hatékony árnyékolásnak és szűrésnek hála képes a legkisebb finomságokat is megmutatni. Tökéletesen artikulált kiegyensúlyozott és kontrollált mélyekkel, éteri finomságú magasakkal, döbbenetes dinamikávál és életteli atmoszférával képes megszólalni bármilyen rendszerben, zenei stílustól függetlenül.