audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Beyond XL Power
Cardas Audio Clear Beyond XL Power
1 200 000 Ft

Cardas Audio Clear Beyond XL Power

Clear Beyond XL

A tökéletes megoldás a kompromisszumokat nem tűrő zenehallgatók számára a Cardas legmagasabb kategóriájú, legkifinomultabb tápkábele, melynek különlegessége az erenkénti árnyékolás és a földvezeték háromszoros hossza a tápkábel hosszához képest. Természetesen ez a kábel is igen hatékony zajszűréssel és saját eljárással tökélesített réz alapanyag felhasználásával Bandonban, Oregon államban készül.

Oxigénmentes, 3x9 AWG keresztmetszetű és 99,9999%-os tisztaságú ónozott rézvezetékekből készül, a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képezve sodratot, ahol a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. Az egymást követő rétegek a sodraton belül egymáshoz képest ellentétes irányba csavarodnak és TPE köpennyel szigeteltek. A PVC légcsövekkel csillapított, egyenként árnyékolt vezetőket egy FEP szalag veszi körbe, majd dupla külső árnyékolás következik ónozott réz és mágneses huzalok felhasználásával. A külső szigetelés 18,17mm vastag, rugalmas és ellenálló TPR borítás. 

A vezetékeket a Litze szerkezet miatt ónozzák, majd a Cardas legmagasabb kategóriájú E5 elnevezésű IEC és Shuko dugóival látják el. A 15 amperes, ródium bevonatú, ezüstözött réz érintkezőkkel készülő csatlakozók háza masszív fém külső borítású, ami esztétikailag és hangminőségben is a legmagasabb színvonalat képviseli.

A hatalmas keresztmetszet alkalmas bármilyen teljesítményigény kiszolgálására, mégis a hatékony árnyékolásnak és szűrésnek hála képes a legkisebb finomságokat is megmutatni. Tökéletesen artikulált kiegyensúlyozott és kontrollált mélyekkel, éteri finomságú magasakkal, döbbenetes dinamikávál és életteli atmoszférával képes megszólalni bármilyen rendszerben, zenei stílustól függetlenül.

1 200 000 Ft