audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Power
Cardas Audio Clear Power
360 000 Ft

Cardas Audio Clear Power

Clear

A sorozat névadó modellje, a csúcskategória gerince a Clear család. Az elmúlt huszonöt év tapasztalatait felhasználva, igen hatékony árnyékolással és zajszűréssel és természetesen saját réz alapanyag felhasználásával Bandonban, Oregon államban készül.

Oxigénmentes, 3x11,5 AWG keresztmetszetű és 99,9999%-os tisztaságú rézvezetékekből készül, a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képezve sodratot, ahol a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. Az egymást követő rétegek a sodraton belül egymáshoz képest ellentétes irányba csavarodnak és PFA köpennyel szigeteltek. A Polietilén légcsövekkel csillapított vezetőt egy PTFE szalag veszi körbe, majd dupla árnyékolás következik ónozott réz és mágneses huzalok felhasználásával. A külső szigetelés 15,49mm vastag, rugalmas és ellenálló TPR borítás. 

A vezetékeket a Litze szerkezet miatt ónozzák, majd a Cardas legmagasabb kategóriájú E5 elnevezésű IEC és Shuko dugóival látják el. A 15 amperes, ródium bevonatú, ezüstözött réz érintkezőkkel készülő csatlakozók háza masszív fém külső borítású, ami esztétikailag és hangminőségben is előrelépés a 3455R dugókhoz képest.

Tökéletesen semleges hangbalansz, rendkívüli tisztasággal és dinamikával, amit a szűrés is jelentősen erősít. Elég robusztus bármilyen teljesítmény hatékony átviteléhez, mégis képes a legkisebb finomságokat is megmutatni, ezzel az összes zenei műfajt valósághűen tolmácsolni és a legnagyobb rendszerek méltó partnere lenni.

360 000 Ft
Adatok