audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Phono
Cardas Audio Clear Phono
640 000 Ft

Cardas Audio Clear Phono

Clear Phono

A sorozat névadó modellje, a csúcskategória gerince a Clear család. Akkor született, mikor George Cardas a"Mached Propagation Conductor" technológiát dolgozta ki, ami szabadalommal védett konstrukció a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességének illesztésére, nagymértékben csökkentve a torzításokat. Az eredmény egy olyan kábel, amely soha nem látott jelenlét érzetet és transzparenciát ad a rendszerhez, anélkül, hogy ez a zeneiségét rontaná.

A 4x25,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, tiszta oxigénmentes réz szálakból áll. Áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek és a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képeznek sodratot, a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. A szigetelés anyaga ultra vékony extrudált PTFE, antisztatikus LDPE légcsövekkel mechanikailag csillapított szerkezetű, szénnel impregnált PTFE teflon szalaggal körbevéve. A következő, a belső csöveknél 1,618-szor vastagabb PTFE légcsövekből álló réteget ónozott rézfonatból és mágneses huzalokból álló árnyékoló réteg követi, ami igy a legmesszebb kerül a vezetőktől. A külső borítás 10,60mm átmérőjű, ultra puha, de ellenálló extrudált TPR alapanyagból készült.

Kifejezetten ehhez a kábelhez készült Cardas  SRCA dugókkal, RCA-RCA, vagy S-DIN - SRCA végződésekkel kézi munkával szerelik Bandonban, Oregon államban.
Teljesen semleges és átlátható hangja tökéletes kontrollal bír a teljes frekvenciatartományon keresztül. Kiváló dinamikája, magas
frekvenciás átvitele és óriási sebessége a legnagyobb rendszerek méltó partnerévé teszi.

640 000 Ft
Adatok