audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Reflection
Cardas Audio Clear Reflection
672 000 Ft

Cardas Audio Clear Reflection

Clear Reflection

A Cardas belépője a csúcskategótiába, a legújabb technológiákat felhasználva és a csúcskábelekhez mérten igazán kedvezően árazva. Természetesen saját rézből a"Mached Propagation" technológiát felhasználva, ami szabadalommal védett konstrukció és a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességét illeszti.

A 2x25,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, tiszta oxigénmentes réz szálakból áll. Áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek és a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képeznek sodratot, a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. A szigetelés anyaga extrudált PFA, antisztatikus LDPE légcsövekkel mechanikailag csillapított szerkezetű, szénnel impregnált PTFE teflon szalaggal körbevéve. A következő, a belső csöveknél 1,618-szor vastagabb PTFE légcsövekből álló réteget ónozott rézfonatból és mágneses huzalokból álló árnyékoló réteg követi, majd a külső 10,66mm átmérőjű fekete színű, extrudált TPR borítás következik.

Rendkívül szép és kiterjesztett magastartománnyal, óriási dinamikával és koromsötét hátterű hanggal rendelkezik, mégsem technikai megközelítésű, inkább zenei az előadásmódja.

Rézszínű, kifejezetten ehhez a kábelhez készült Cardas  SRCA-CU, vagy CG XLR-CU dugókkal kézi munkával szerelik Bandonban, Oregon államban.

672 000 Ft
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
érdeklődjön
Megrendelés:
50% előleggel
A termék:
Rendelésre