audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear Reflection LS
Cardas Audio Clear Reflection LS
1 630 000 Ft

Cardas Audio Clear Reflection LS

Clear Reflection

A Cardas belépője a csúcskategótiába, a legújabb technológiákat felhasználva és a csúcskábelekhez mérten igazán kedvezően árazva. Természetesen saját rézből a "Mached Propagation" technológiát felhasználva, ami egy szabadalommal védett konstrukció, a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességét illeszti.

A 12x11,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, tiszta oxigénmentes réz szálakból áll. Áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek és a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képeznek sodratot, a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. A FEP szalaggal szigetelt négy vezető között antisztatikus szálak felelnek a csillapításért és a szilárdságért, ezek egy további FEP szalaggal körbevéve és antisztatikus szálakból készített sodratokkal csillapítva, megháromszorozva alkotják a sodratot. A "TRI QUAD" 3x4 eret csoportosító elrendezés lehetővé teszi a kettős és hármas kábelezésre alkalmas kiszerelést is. Ezek után a külső 10,66mm átmérőjű fekete színű, extrudált TPR borítás következik, a végükön csak ehhez a kábelhez használt réz színű lezárásokkal.

Rendkívül szép és kiterjesztett magastartománnyal, óriási dinamikával és koromsötét hátterű hanggal rendelkezik, nagyon gazdag és zenei előadással tolmácsolva bármilyen műfajú zenét.

Cardas banándugókkal, vagy villákkal, 10000 psi nyomással préselve szerelik Bandonban, Oregon államban.

1 630 000 Ft