audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gato Audio DIA-400S NPM integrált erősítő DA konverterrel és hálózati lejátszóval
Gato Audio DIA-400S NPM integrált erősítő DA konverterrel és hálózati lejátszóval
1 760 000 Ft

Gato Audio DIA-400S NPM integrált erősítő DA konverterrel és hálózati lejátszóval

D osztályú erőmű sima, analóg hanggal

A DIA-400S erősítő a piac legkorszerűbb D osztályú kimeneti fokozatát kínálja, dedikált és optimalizált kapcsoló üzemű tápegységekkel. A többfokozatú, precíziós, nagyfrekvenciás oszcillátorral és PWM modulátorral ellátott erősítő az International Rectifier bevált technológiájára épül. A magas frekvenciák kapcsolását egy pár precíziós MOS-FET tranzisztor biztosítja, szuper alacsony ellenállással és a lehető legkisebb veszteséggel. A kimeneti szűrők minőségi polipropilén kondenzátorokból és alacsony kisfrekvenciás ellenállású (DCR) tekercsekből készülnek, így a nagyteljesítményű PWM jeleket részletes és sima analóg zenévé képesek alakítani.


Beépített D/A konverter

A beépített csúcsminőségű D/A konverter, amelyet egy dedikált tápegység, szimmetrikus meghajtású Burr-Brown PCM1794 D/A konverter, optimalizált nagy sávszélességű I/V-átalakító és egy analóg szekció alkot, alacsony Q faktorral tervezett aluláteresztő szűrőkkel, az összes digitális bemenet jelét 24bit/192 kHz mintavételezéssel dolgozza fel. Ez a D/A konverter bármilyen digitális forrásból, vezetékes, vagy vezeték nélküli adatfolyamból képes eddig nem hallott részleteket elővarázsolni és zenei előadást nyújtani.


Sokoldalúság és csatlakoztathatóság

Az erősítő tervezésekor a sokoldalúságot és a csatlakoztathatóságot tartották szem előtt. A DIA-400S nem csak a digitális és analóg bemenetek széles skáláját kínálja, hanem vonalkimeneteket, triggerjelet a többi Gato készülékhez és egy konfigurálható házimozi bemenetet is. A HT bemenet az erősítőt rögzített szintű teljesítményerősítővé alakítja, magasabb szintre emelve a surround rendszerek hangminőségét.


NPM - hálózati lejátszó modul

A beépített NPM modul a legjobb módja annak, hogy a DIA-400S-t csúcskategóriás streamerrel egészítsük ki és egy tökéletes "all in one" készüléket kapjunk. Ethernet-kábellel és Wi-Fi-vel is csatlakoztatható a hálózathoz, okostelefonnal, táblagép-alkalmazással, vagy Roon-végpontként vezérelhető. A következő szolgáltatások közvetlenül támogatottak:

Roon Ready

Tidal

Qobuz

Deezer

DLNA UpNP

1 760 000 Ft
Részletek

2x 400W@8ohm / 2x 800W@4ohm - D osztályú kimeneti fokozattal
Beépített Roon Ready hálózati lejátszó, Tidal, Qubuz és Deezer támogatással applikáción keresztül
Hálózati csatlakozás: Ethernet kábellel vagy WiFi-vel (WPS támogatással)
Audio formátumok: MQA (Roon), AAC, AIFF, MP3, FLAC, WAV, WMA, Apple Lossless, OGG, Monkey's, gapless playback támogatással
Beépített 24bit/192kHz D/A konverter túlmintavételezéssel
Koax és aszinkron USB digitális bemenet 24bit/192kHz, optikai bemenet 24bit/96kHz
aptX HD Bluetooth 4.2, 24bit/48kHz támogatással
Két aszimmetrikus és egy szimmetrikus bemenet
Nem mágnesezhető készülékház
Direkt házimozi bemenet

Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
raktáron
Megrendelés:
50% előleggel