audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note DS 10 Plus DA konverter, streamer, fejhallgató erősítő, előerősítő
Gold Note DS 10 Plus DA konverter, streamer, fejhallgató erősítő, előerősítő
1 147 000 Ft

Gold Note DS 10 Plus DA konverter, streamer, fejhallgató erősítő, előerősítő

         Gold Note DS-10 Plus DA konverter, streamer, előerősítő,                                       fejhallgató erősítő line bemenettel

 

Egy komplett digitális audio-forrás

A Gold Note DS-10 Plus-ot úgy tervezték, hogy kielégítse a legújabb audiofil igényeket olyan audio forrást kínálva, amely széleskörű internetes hozzáférést és kiváló minőségű digitális bemeneteket kínál, a prémium Gold Note High-End audio  tisztaságával, zeneiségével,  kényelmes és elegáns formában. A DS-10 Plus egy innovatív D / A konverter, amelyet az elismert DS-1000 csúcsmodell ihletett, gyorsan és könnyen kezelhető műsorforrás, amely bármilyen csúcskategóriás audiorendszerbe integrálható.

 

 

Digitális kaméleon

A DS 10 Plus egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a digitális paraméterek aprólékos beállítási lehetősége. Az aluláteresztő szűrő, a magas frekvenciás zajcsökkentés és a  dac teljesítmény szintjének beállítása akár lejátszás közben is elvégezhető. Az alapbeállítás mellett három  különböző profil létrehozása  lehetséges, melyeket a bemenetekhez rendelve abszolút személyre szabott és kiegyenlített hangzásképet kaphatunk. A béállítások elvégezhetők a színes kijelzőt használva az elölapi forgókapcsolóval illetve a mellékelt távirányítóval.

 

 

Dac és streamer

A DS-10 Plus csatlakoztatható CD-lejátszókhoz, TV készülékekhez, médiaszerverekhez, valamint kompatibilis szinte minden internetes forrással beleértve a Roon, Tidal, Qobuz, Airplay, Spotify, Deezer, V-Tuner szolgáltatásokat, ahonnan képes a DSD , PCM és az MQA formátumok lejátszására csúcskategóriás minőségben. A készülék hálózatba köthető vezetékkel vagy beépített Wifi egységen keresztül, illetve elérhető Bluetooth 5.0 és Airplay segítségével mobil és egyéb készülékekkel. Csatlakoztatható továbbá bármilyen vonalszintű kimenettel rendelkező készülékhez, 3,5mm-es mini jack bemeneten keresztül.

A sokoldalú kialakításnak köszönhetően a DS-10 Plus rendelkezik koaxiális S PDIF , optikai TOS-link, AES aszinkron PCM 24 bites / 192 kHz digitális bemenetekkel, és egy aszinkron USB-B csatlakozóval a natív és DoP DSD64 / 128 és PCM 32 bit / 384kHz-ig terjedő jelekhez. Közvetlenül  HardDisk-ről  (FAT32 / NTFS) is lejátszható USB-A csatlakozón keresztül.

 

Előerősítő, fejhallgató erősítő

 A DS-10 Plus egy igazi High-End analóg előerősítő, amely funkcó be- és kikapcsolható. Ha az előerősítő be van kapcsolva, akkor lehetővé teszi a hangerő analóg szabályozását bármely kiválasztott forrásról: számítógép, TV, CD-lejátszó, internetes streaming szolgáltatás stb.

A professzionális 6,3 mm-es szabadalmaztatott technológiájú fejhallgató-kimenet az előlapon található ,ez lehetővé teszi két érzékenységi szint kiválasztását,szinte bármilyen fejhallgató meghajtásához.

 

 

100% KÉZIMUNKA OLASZORSZÁGBÓL

 A DS-10 Plus nagyszerű mechanikai felépítésű, szilárd  acélból és vastag alumínium panelekből áll, amelyek garantálják az alacsony rezonanciát, a visszacsatolódó rezgések vezérlését és az alacsony mágneses teret. A kompakt és ikonikus szellőzőnyílás kialakítása az elismert PH-10 phono előerősítő mintájára készült.

 

 

 MODULÁRIS KONSTRUKCIÓ

 Az egyedi moduláris kialakításnak köszönhetően a DS-10 teljesítménye egy opcionális külső tápegység segítségével tovább javítható és finomítható.

 

 

BEÁLLÍTÁS

 Az elegáns  2,8 hüvelykes TFT-monitor segítségével  a szabadalmaztatott SKC technológiánk - az egyetlen gombbal történő vezérlés – lehetővé teszi a DS-10 egyszerű és gyors beállítását néhány mozdulattal. A beállítások távirányítóval illetve applikáción keresztül is elvégezhetők.

 

 

IOS és ANDROID APP

A Goldnote DS-10 Deluxe többek között  az Ios és Android készülékeken egyaránt elérhető mconnectLite alkalmazással vezérelhető, a Goldnote saját, szintén ingyenes GN Control applikációjával pedig az MQA formátumú anyagok minősége is maradéktalanul élvezhető.

TESZTEK

1 147 000 Ft
Részletek

FŐBB JELLEMZŐK
Átalakító: AKM AK4493- PCM 32 bit / 768 kHz-ig , natív DSD512
Frekvenciaválasz: 20Hz-20kHz +/- 0,1dB
THD - Teljes harmonikus torzítás: 0,001% maximális
Jel-zaj arány: -125dB
Dinamikatartomány: 120dB
Kimeneti impedancia RCA / XLR: 50ohm
Kapcsolható előerősített / line kimenet

TÁPELLÁTÁS
Hálózati tápfeszültség: 100 V-tól 240 V-ig, 50 / 60Hz-en
Árnyékolt tápegység többszörözött transzformátorokkal
Energiafogyasztás: 30W

DIGITÁLIS BEMENETEK
1x Ethernet LAN és Wi-Fi DSD64 (DoP) felbontás: PCM 24 bites / 192 kHz-ig

1x RCA S / PDIF koaxiális PCM aszinkron 24 bites / 192 kHz-ig
2x TOS-optikai PCM aszinkron 24 bites / 192 kHz-ig
1x COAX aszinkron 24bit / 192kHz-ig
1x AES / EBU szimmetrikus PCM aszinkron  24bit / 192kHz-ig
1x USB-A port  USB flash memória tápellátásával, FAT32 / NTFS formátumú       DSD64 lejátszásához, PCM 24bit / 192kHz-ig
1x USB-B aszinkronhoz DSD512 és PCM 32 bites / 384 kHz-ig


ANALÓG BEMENET

1x 3,5 mini jack bemenet

AUDIO KIMENETEK
Vonalkimenet (rögzített): RCA @ 1 Volt, XLR @ 2 Volt, 6,3 mm fejhallgató-csatlakozóval az előlapon

HÁLÓZATI  CSATLAKOZÁSOK
LAN / WLAN (WiFi): 802.11b / g   RJ45 10 / 100Mbps

KAPCSOLATOK
Bluetooth 5.0, AIRPLAY, ROON Ready, TIDAL & MQA , QOBUZ, SPOTIFY, AMAZON PRIME, DEEZER, V-TUNER

TÁMOGATOTT AUDIO FORMÁTUMOK (HÁLÓZAT)
AIFF (. )
ALAC
WAV
FLAC
MP3
DSF, DFF Az
Apple veszteségmentes
OGG
Monkey
FONTOS: Az UPnP szervernek támogatnia kell a DSD adatfolyamot a DSD fájlok streamingjéhez.

TÁMOGATOTT MÉDIA SZOLGÁLTATÓK
Összes UPnP / DLNA / Roon

MÉRETEK ÉS
Szé.: 220 mm | Ma.: 80 mm | Ho.: 260 mm
Súly: 4 Kg