audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note Giglio analóg lemezjátszó
Gold Note Giglio analóg lemezjátszó
2 070 000 Ft

Gold Note Giglio analóg lemezjátszó

Minden Gold Note lemezjátszónak van valami különleges, az olasz örökség egy részét hordozó tulajdonsága, jelezve az elkötelezettséget a hagyományok, a történelem és a szenvedély iránt. A tökéletes zenei forrás elkészítését ez a szenvedély határozza meg, aprólékosan figyelve minden részletre, hogy a legjobb hangélményt biztosítsa a legizgalmasabb zenei forráseszközökön keresztül.

A Giglio követi a Mediterraneo zászlóshajó modellre kidolgozott mechanikai elveket és újradefiniálja a lemezjátszó hagyományos formáját, olyan minőségi anyagokat és műszaki megoldásokat felhasználva, amelyek egyesítik a hagyományt a technológiával.

A „láncív” formájú lábazat kialakítása a Mediterraneoból származik, sima formáival emlékeztetve a toszkán tájra és a reneszánsz művészet hagyományaira. Extra merevségével biztos alapot nyújt a Giglio számára és tiszta, részletes hangot eredményez, amely meghökkentő pontossággal reprodukálja a zenei eseményeket. A finoman kidolgozott, helyi eredetű anyagokra, mint például a dió keményfa, kivételes rugalmassága, szilárdsága és nagy sűrűsége miatt esett a választás, ami formában hozzá illő három nagy, eloxált alumíniumból készült elegáns és állítható tüskén nyugszik.

A Giglio 33 mm vastag tányérja egy rendkívül alacsony toleranciával gyártott tányér csapággyal és tengellyel készül. A csiszolt szíjtárcsa homokóra alakú, amely lehetővé teszi a szíj folyamatos csapkodás mentes forgását, drasztikusan csökkentve a Wow & Flutter hatást.

A Svájcban gyártott 12V-os szinkronmotor tápegységét kifejezetten a tökéletes hangvisszaadás biztosítása érdekében fejlesztették ki. A „Quadral-Core micro-controller” nevű, szabadalmaztatott szabályozó rendszernek köszönhetően a motor alacsony rezonanciával és a szükséges nyomatékkal rendelkezik a legnagyobb zenei dinamika és felbontás eléréséhez. A tápegység elektronikusan vezérli a 33,3 ford./perc és a 45 ford./perc sebességeket, a finom fordulatszám beállítást és egyéb beállításokat pedig a memóriában tárolja.

A Giglio csomag tartalmaz egy B-5.1 hangkart és egy egyedileg készített átlátszó porvédő tetőt, szétcsúsztatható zsanérokkal az egyszerűbb eltávolításhoz. A csomaghoz tartozik még a magas minőségű PST-1 külső tápegység, földelt IEC csatlakozóval, amely lehetővé teszi a kedvenc hálózati tápkábele használatát a lemezjátszó ideális rendszerbe illesztése érdekében.

A Giglio lemezjátszó a Gold Note egyik legjobb analóg készüléke, amely alkalmas bármilyen high-end sztereó rendszer figyelemre méltó műsorforrásává válni és mindig emlékeztetni fogja az olasz dizájnra, minőségre és hagyományokra.

2 070 000 Ft
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben, megrendelésre és 50% előleggel
Szállítási idő:
érdeklődjön