audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note Mediterraneo analóg lemezjátszó
Gold Note Mediterraneo analóg lemezjátszó
3 315 000 Ft

Gold Note Mediterraneo analóg lemezjátszó

A Mediterraneo lemezjátszó látványa olasz származásának köszönhetően a lélegzetelállító toszkán tájat idézi, tökéletes és harmonikus megjelenésével azonnal a High-End hangrendszerek központi elemévé válik. Érzéki alakja a Firenze szívében, az Arno folyón átívelő gyönyörű Ponte Santa Trinita hídra emlékeztet. A Michelangelo mester által létrehozott híd formája és görbületei hihetetlen erőt és páratlan eleganciát sugároznak, egy olyan intuíciót, amely a lemezjátszó kialakításában kiemelkedő szerepet játszott. Ez a lemezjátszó firenzei gyökerekkel rendelkezik, megjelenése és hangja messze túlmutat az egyszerű zenei dimenziókon: egy óda a zenei szenvedélyhez és a vinil iránti elkötelezettséghez.

A Mediterraneo szerkezete, merev felépítése egy kifinomult műszaki innováció, az elegáns, sima vonalak révén. A 60 mm vastag ívelt lábazat kialakítása a Catenary-görbén alapul, egy nagyon hatékony koncepción, amelyet a legnagyobb reneszánsz művészek és tudósok, Michelangelo Buonarroti és Galileo Galilei fejlesztettek ki.

A helyi eredetű, nemes és idős olasz dió keményfára kivételes rugalmassága, szilárdsága és nagy sűrűsége miatt esett a választás, ami formában hozzá illő három nagy, eloxált alumíniumból készült elegáns és állítható tüskén nyugszik. Ezt követi egy 3 mm-es, rozsdamentes acélból készült csillapító és merevítő réteg, majd egy fényes fekete színű, 20 mm vastag akril lap következik, ez adja a futómű felső szintjét.

Az ultra magas csillapítású, Poli-Acetal (POM), nagy pontossággal megmunkált tányér 45 mm vastag és a kerületén végigfutó szíj hajtja. A Svájcban gyártott 12V-os szinkronmotor tápegységét kifejezetten a tökéletes hangvisszaadás biztosítása érdekében fejlesztették ki. A Quadral-Core micro-controller nevű, szabadalmaztatott szabályozó rendszernek köszönhetően a motor alacsony rezonanciával és a szükséges nyomatékkal rendelkezik a legnagyobb zenei dinamika és felbontás eléréséhez. A tápegység elektronikusan vezérli a 33,3 ford./perc és a 45 ford./perc sebességeket, a finom fordulatszám beállítást és egyéb beállításokat pedig a memóriában tárolja.

A Mediterraneo 60 mm hosszú csapágya nagyon alacsony toleranciával, prémium minőségű agyagokból készül. A tengely ultrakemény, finomított szénacélból, a csapágyfészek polírozott bronzból készül, garantálva a tányér legsimább forgását.

A lemezjátszót precíziós B-5.1 hangkarral szerelik, valamint egy egyedileg készített átlátszó porvédő tetővel, ami az egyszerűbb eltávolítás érdekében szétcsúsztatható zsanérokkal rendelkezik. Továbbfejlesztése az opcionálisan rendelhető kerámiából és titánból készült B-7, hangkarral, illetve a szintén opcionális, külső, szuper induktív PST-10 tápegységgel lehetséges. A Gold Note valamely MC vagy MM hangszedőjével kiegészítve a Mediterraneo egy igazi, Olaszországban gyártott high-end analóg műsorforrássá válik.

Kedvenc zenéjének hallgatása közben eljuthat a világ egyik legszebb városába, Firenzébe, és sosem hallott módon élvezheti zenei gyűjteményét ezen az egyedi és lenyűgöző olasz remekművön keresztül.

TESZTEK

3 315 000 Ft
Részletek
http://www.goldnote.it/mediterraneo#mediterraneo-description
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben, megrendelésre és 50% előleggel
Szállítási idő:
érdeklődjön