Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó

Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
szín, anyag
1 349 000 Ft

A Pianosa a Gold Note lemezjátszó sorozatának legújabb alkotása. Akárcsak a Mediterraneo és a Giglio, kiváló minőségű anyagok és kifinomult technikai megoldások egyedülálló kombinációját nyújtja a legtisztább, legzeneibb hang elérése érdekében. Az a szenvedély, amellyel minden egyes terméket készítenek, garantálja, hogy az összes részlet a legnagyobb figyelemmel és gondossággal kerüljön a helyére, a lemezjátszó teljesítményének maximalizálása érdekében.

A Pianosa a prémium modellek filozófiáját követi, felhasználva azt az élményt és tudást, amelyet az innovatív formák és minőségi anyagok kidolgozása során szereztek a tervezők. Az eredmény tökéletes keveréke a hagyományoknak és a technológiának, amely garantáltan a legjobb zenei élményt nyújtja.

Az olasz dió keményfából, vagy lakkozott MDF-ből készített „láncív” formát a legjobb olasz kézműves famegmunkálók készítik és gondosan kezelik a kiválasztott fa minden egyes darabját, kialakítva a lemeztányér egyedülálló alapját. Ez az egység egy 20 mm vastag MDF felső lappal folytatódik, köztük egy 3 mm-es rozsdamentes acéllemezzel, hogy a futóműnek további merevséget biztosítson. Az eredmény a várakozásokat messze meghaladó hang és teljesítmény, amely a sokkal drágább lemezjátszók kategóriájába tartozik.

A 12 V-os szinkronmotort vezérlő elektronika közvetlenül a zászlóshajókból származik, amelyet a Pianosa számára kiválasztott speciális anyagokhoz hangoltak. Ennek eredménye a nulla rezgéskeltés és a javtott nyomatékleadás, nagyobb dinamikával és finomabb részletekkel.

A Pianosa precíziós tányércsapágy / tengely kialakítást kapott, a rendelkezésre álló legkisebb méretbeli tűrés mellett. A feljavított tengely edzett krómacélból készült és pontosan illeszkedik a krómozott golyóscsapágyhoz, elérve az állandó, tökéletesen alacsony zajszintű forgást.

A Pianosa csomag tartalmazza a Gold Note B-5.1 hangkart és egy egyedi gyártású átlátszó porvédő tetőt, szétcsúsztatható csuklópántokkal az egyszerű eltávolításhoz.

A High-End audiorendszere központi elemévé válva a Pianosa lemezjátszó otthonába varázsol egy darabot Olaszországból.

Adatok
Átvételi lehetőség
Csak az üzletünkben
Szállítási idő
raktáron