audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó
1 349 000 Ft

Gold Note Pianosa analóg lemezjátszó

A Pianosa a Gold Note lemezjátszó sorozatának legújabb alkotása. Akárcsak a Mediterraneo és a Giglio, kiváló minőségű anyagok és kifinomult technikai megoldások egyedülálló kombinációját nyújtja a legtisztább, legzeneibb hang elérése érdekében. Az a szenvedély, amellyel minden egyes terméket készítenek, garantálja, hogy az összes részlet a legnagyobb figyelemmel és gondossággal kerüljön a helyére, a lemezjátszó teljesítményének maximalizálása érdekében.

A Pianosa a prémium modellek filozófiáját követi, felhasználva azt az élményt és tudást, amelyet az innovatív formák és minőségi anyagok kidolgozása során szereztek a tervezők. Az eredmény tökéletes keveréke a hagyományoknak és a technológiának, amely garantáltan a legjobb zenei élményt nyújtja.

Az olasz dió keményfából, vagy lakkozott MDF-ből készített „láncív” formát a legjobb olasz kézműves famegmunkálók készítik és gondosan kezelik a kiválasztott fa minden egyes darabját, kialakítva a lemeztányér egyedülálló alapját. Ez az egység egy 20 mm vastag MDF felső lappal folytatódik, köztük egy 3 mm-es rozsdamentes acéllemezzel, hogy a futóműnek további merevséget biztosítson. Az eredmény a várakozásokat messze meghaladó hang és teljesítmény, amely a sokkal drágább lemezjátszók kategóriájába tartozik.

A 12 V-os szinkronmotort vezérlő elektronika közvetlenül a zászlóshajókból származik, amelyet a Pianosa számára kiválasztott speciális anyagokhoz hangoltak. Ennek eredménye a nulla rezgéskeltés és a javtott nyomatékleadás, nagyobb dinamikával és finomabb részletekkel.

A Pianosa precíziós tányércsapágy / tengely kialakítást kapott, a rendelkezésre álló legkisebb méretbeli tűrés mellett. A feljavított tengely edzett krómacélból készült és pontosan illeszkedik a krómozott golyóscsapágyhoz, elérve az állandó, tökéletesen alacsony zajszintű forgást.

A Pianosa csomag tartalmazza a Gold Note B-5.1 hangkart és egy egyedi gyártású átlátszó porvédő tetőt, szétcsúsztatható csuklópántokkal az egyszerű eltávolításhoz.

A High-End audiorendszere központi elemévé válva a Pianosa lemezjátszó otthonába varázsol egy darabot Olaszországból.

1 349 000 Ft
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
raktáron