audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fekete
Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fekete
455 000 Ft

Gold Note Valore 425 Lite analóg lemezjátszó fekete

A Valore szó jelentése érték, ez a kulcsszó határozta meg a 425 Lite tervezését és ez garantálja a legjobb ár érték arányt ebben a kategóriájában. A Valore 425 Lite a tökéletes belépő lejátszó a vinil rajongók számára. Ez a klasszikus lemezjátszó, amelyet Olaszországban teljes egészében kézzel készítettek, minőségi alapanyagokból, Olaszország nagyszerű tervezési hagyományait hordozza.

Kialakítását tekintve a 30 mm vastag alaplap speciális bemarásokkal a motor és a tányér csapágya körül, drasztikusan csökkenti a nem kívánt rezonanciákat. A 20 mm vastag tányér szendvics szerkezetű, a HDF alapanyag mindkét oldalát Poly-Acetal (POM) borítja, hogy fokozza a rezgéscsillapító hatást.

A tányér és a lábazat közötti rendkívül alacsony hézagot kifejezetten úgy tervezték, hogy kiküszöbölje a forgási turbulenciát és növelje a forgási stabilitást. A nagy pontosságú tányércsapágy és tengely a prémium modellekből származik, hogy a kategóriájának egyik legjobb hangminőséget biztosítsa.

A Valore 425 Lite tartalmaz egy 9”-os B-5 hangkart, amely közvetlenül az elismert B-5.1-es modellből származik, és kiváló minőségű, egyedi gyártású átlátszó porvédő szétcsúsztatható zsanérokkal az egyszerű eltávolításhoz.

A meghajtást 12 voltos szinkronmotorra bízták, amely egy speciális mikrovezérlésű D / A átalakítóval tökéletesen átalakítja a szinuszos AC görbét. A nagy nyomaték a lehető legkisebb súrlódásnak köszönhetően a sebesség folyamatos és pontos szabályozását garantálja. A fordulatszám-módok - 33,3ford./perc és 45ford./perc - elektronikus vezérlésűek, emellett egyénileg is finomhangolható a lemeztányér sebessége.

Ez egy klasszikus lemezjátszó, amelyet teljes egészében kézzel készítettek Olaszországban, minőségi alapanyagokból, az olasz tervezési hagyományoknak megfelelően. Könnyen telepíthető és rendkívül megbízható zenei forrás, tökéletes belépő szint a vinil rajongók és az audiofil zenehallgatók számára, számtalan órányi tiszta élvezetet és tökéletes hangzást biztosítva.

455 000 Ft
Részletek
Motor: 12 Volt High Torque
Platter: black solid MDF and double layer of POM
Platter spindle: special Split-Spindle™ clamping the platter
Platter bearing: Chromed Steel 5mm ball bearing with adjustable brass seat, in aluminium case with two Graphite & Teflon elastic inner guide
Cartridge: refer to the specific model in the correct market area

Wow & Flutter: 0,3%
Rumble: -72dB
Speed: 33-1/3 and 45 rpm +/-0,1%
Speed changing: electronic
Transmission: 70 shores elasticity rectified black NBR
Arm: Gold Note 9” Ball Bearing B-5.1 derivation tonearm
Power

Mains supply: 100/115/230V, 50/60Hz, depending on market destination and not convertible
Power consumption: 20W max
Upgrades

External AC filter: Arno Power Distributor
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
raktáron
Tömeg:
8 kg/szett