audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note Valore 425 Plus analóg lemezjátszó szatén fekete
Gold Note Valore 425 Plus analóg lemezjátszó szatén fekete
742 000 Ft

Gold Note Valore 425 Plus analóg lemezjátszó szatén fekete

A Gold Note a Valore 425 plus lemezjátszóval a saját csataterén kívánja legyőzni a nagyipari Hi-Fi márkákat egy figyelemre méltó olasz, kézzel készített, mégis megfizethető termékkel. Célkitűzésként sem a gazdasági szempontok, sem a sorozatgyártás nem szerepelt a belépő szintű lemezjátszók tervezésekor, csakis a high-end iránti szenvedély.

A Valore 425 Plus kategóriája legsokoldalúbb és zeneileg legtöbbet nyújtó lemezjátszója. Ezt az elegáns és praktikus lemezjátszót a maximális zenei élvezetre tervezték és minden fejlesztése közvetlenül a zászlóshajó-sorozatból származik.

A lemezjátszó hangzása és modern szépsége a műszaki tökéletesség és a prémium anyagok felhasználásának eredménye. A 30 mm vastag fekete vagy fehér, festett MDF alaplap a tányércsapágy és a motor körül speciális bemarásokkal készül, hogy csökkentse a rezgéseket és garantálja a figyelemre méltó hangminőséget.

Kompakt mérete ellenére a Valore 425 Plus lehetővé teszi a standard 9”-os hangkar használatát, így a csomag a csuklós, átlátszó és eltávolítható porvédő tető mellett a Gold Note B-5 hangkart is tartalmazza.

A 60 mm-es tányércsapágyat és az tengelyt rendkívül finoman munkálják meg annak érdekében, hogy a legjobb minőségű forgást biztosítsák, amely a nagy csillapítású PTE-tányérral kombinálva a Valore 425 Plus-t kivételes lemezjátszóvá teszi.

A különösen hatékony és zajmentes 12 V-os szinkronmotor nagy nyomatékával garantálható a sebesség nagy pontosságú vezérlése, valamint a rendkívül alacsony súrlódás. A 33,3 ford./perc és 45 ford./perc fordulatszámok elektronikus vezérlésűek és finomhangolva pontosan beállíthatók.

A Valore 425 Plus egy elegáns és modern lemezjátszó, gyönyörű, klasszikus olasz dizájnnal. Kézi munkával készítik Olaszországban, a legkiválóbb minőségű anyagokból, a legjobb ár-érték aránnyal, hogy a rendszerében kedvenc készülékévé váljon.

742 000 Ft
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
raktáron