audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note XS-85
Gold Note XS-85
16 490 000 Ft

Gold Note XS-85

Az XS-85 szélessávú, háromutas, padlón álló hangfal, hátsó dupla reflex porttal. Kivételes zeneisége a világ legjobb hangfalai közé emeli, rendkívül sokoldalú előadásmódja pedig minden műfajon lenyűgöző zenei élményt képes nyújtani.

Kialakítását a párhuzamos felületek minimális jelenléte jellemzi. A hangszórókat összekötő vonalak és az oldalpanelek kialakítása a lemezjátszóknál is megjelenő, a toszkán örökség részét képező láncív arányait és formáit követi. A reneszánsz zseni Michelangelo Buonarroti és Galileo Galilei által kifejlesztett, Catenary görbét felhasználó művészi forma a párhuzamos vonalak mellőzésével a legmagasabb szintig fokozza a szerkezetek merevségét.

Öt hangszórója háromutas konfigurációban, 200Hz és 2200Hz-es keresztezési frekvenciával, 12dB/oktáv meredekségű keresztváltót felhasználva működik. A váltóban természetesen csúcsminőségű audio kondenzátorok, saját gyártású légmagos tekercsek és szintén saját Gold Note szénréteg ellenállások találhatók. A hangfal két részre osztott konstrukció, két darab 150mm-es Nextel ultralineáris, extrém könnyű papírmembrános középsugárzója a felső dobozban, a magassugárzó alatt és felett helyezkedik el, zárt kamrában. Magassugárzója 28mm-es ultralineáris lágy dómsugárzó, neodimium mágnessel, hátulján alumínium csillapító kamrával. Mögöttük egy további, résekkel ellátott, vastag alumínium lemezzel takart nyitott kamra található, ahol a hangfal alsó és felső dobozszekciója az összeszereléskor egymáshoz csatlakoztatható. Alul, egy 3mm vastag alumínium lemezzel elválasztva található a turbulencia mentes, basszusreflex rendszerű mélyszekció. Két darab hangszórója 220mm-es papírmembrános, mindössze 18g mozgó tömegű egység, amelyek a többi meghajtóhoz hasonlóan SEAS gyártmányok.

Az XS-85 lenyűgöző megjelenése valósághű és természetes hangzással és kiemelkedő dinamikával párosul. Tűéles részletek, nulla torzítás, óriási felbontás és erő révén a hallgatási élmény abszolút csúcsát jelenti, és egyszerre jelent megoldást az igazán művészi megjelenést és hangot kereső zenehallgató számára.

16 490 000 Ft
Részletek
FREKVENCIAMENET:

30 - 30000 Hz

ÉRZÉKENYSÉG:

89dB SPL 2,83V / 1m

NÉVLEGES IMPEDANCIA:

4Ω 

MAGASSUGÁRZÓ:

1 “selyem dómsugárzó

KÖZÉPSUGÁRZÓ:

2 x 6 “Nextel speciálisan kezelt papír hangszóró

MÉLYSUGÁRZÓ:

2 x 9 “Nextel speciálisan kezelt papír hangszóró

KERESZTEZÉSI FREKVENCIA:

200Hz és 2200Hz @ 12dB / okt.

JAVASOLT ERŐSÍTŐ TELJESÍTMÉNY:

min. 30Watt

MAX. TELJESÍTMÉNY TŰRÉS:

300 W effektív érték

CSATLAKOZÓK:

Gold Note ródium bevonatú csatlakozók

MÉRETEK:

Szé.: 357mm Ma.: 1280mm Mé.: 665mm

TÖMEG:

180kg pár nettó
200kg pár dobozos

SZÍNEK:

Hangfal: fekete
Oldalsó panelek: magasfényű olasz dió vagy zongora lakk fekete

 

Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
érdeklődjön
Megrendelés:
50% előleggel