audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

GoldNote DS 10 EVO DA-konverter, streamer, előerősítő, fejhallgató erősítő
GoldNote DS 10 EVO DA-konverter, streamer, előerősítő, fejhallgató erősítő
1 145 000 Ft

GoldNote DS 10 EVO DA-konverter, streamer, előerősítő, fejhallgató erősítő

            Gold Note DS-10 EVO DA konverter, streamer, előerősítő,                                                          fejhallgató erősítő

 

Egy komplett digitális audio-forrás

A Gold Note DS-10 EVO-t úgy tervezték, hogy kielégítse a legújabb audiofil igényeket olyan audio forrást kínálva, amely széleskörű internetes hozzáférést és kiváló minőségű digitális bemeneteket kínál, a prémium Gold Note High-End audio  tisztaságával, zeneiségével,  kényelmes és elegáns formában. A DS-10 EVO egy innovatív D / A konverter, amelyet az elismert DS-1000 csúcsmodell ihletett, gyorsan és könnyen kezelhető műsorforrás, amely bármilyen csúcskategóriás audiorendszerbe integrálható.

 

 

Digitális kaméleon

A DS 10 EVO egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a digitális paraméterek aprólékos beállítási lehetősége. Az aluláteresztő szűrő, a magas frekvenciás zajcsökkentés és a  dac teljesítmény szintjének beállítása akár lejátszás közben is elvégezhető. Az alapbeállítás mellett három  különböző profil létrehozása  lehetséges, melyeket a bemenetekhez rendelve abszolút személyre szabott és kiegyenlített hangzásképet kaphatunk. A béállítások elvégezhetők a színes kijelzőt használva az elölapi forgókapcsolóval illetve a mellékelt távirányítóval.

 

 

Dac és streamer

A DS-10 EVO csatlakoztatható CD-lejátszókhoz, TV készülékekhez, médiaszerverekhez, valamint kompatibilis szinte minden internetes forrással beleértve a Roon, Tidal, Tidal Connect, Qobuz, Airplay, Spotify, Spotify Connect, Deezer, V-Tuner szolgáltatásokat, ahonnan képes a DSD , PCM és az MQA formátumok lejátszására csúcskategóriás minőségben. A készülék hálózatba köthető vezetékkel vagy beépített Wifi egységen keresztül, illetve elérhető Bluetooth 5.0 és Airplay segítségével mobil és egyéb készülékekkel.

A sokoldalú kialakításnak köszönhetően a DS-10 EVO rendelkezik koaxiális S PDIF , optikai TOS-link, AES aszinkron PCM 24 bites / 192 kHz digitális bemenetekkel, és egy aszinkron USB-B csatlakozóval a natív és DoP DSD256 és PCM 32 bit / 384kHz-ig terjedő jelekhez. Közvetlenül  HardDisk-ről  (FAT32 / NTFS) is lejátszható USB-A csatlakozón keresztül.

 

Előerősítő, fejhallgató erősítő

 A DS-10 EVO egy igazi High-End analóg előerősítő, amely funkcó be- és kikapcsolható. Ha az előerősítő be van kapcsolva, akkor lehetővé teszi a hangerő analóg szabályozását bármely kiválasztott forrásról: számítógép, TV, CD-lejátszó, internetes streaming szolgáltatás stb.

A professzionális 6,3 mm-es szabadalmaztatott technológiájú fejhallgató-kimenet az előlapon található ,ez lehetővé teszi két érzékenységi szint kiválasztását,szinte bármilyen fejhallgató meghajtásához.

 

 

100% KÉZIMUNKA OLASZORSZÁGBÓL

 A DS-10 EVO nagyszerű mechanikai felépítésű, szilárd  acélból és vastag alumínium panelekből áll, amelyek garantálják az alacsony rezonanciát, a visszacsatolódó rezgések vezérlését és az alacsony mágneses teret. A kompakt és ikonikus szellőzőnyílás kialakítása az elismert PH-10 phono előerősítő mintájára készült.

 

 

 MODULÁRIS KONSTRUKCIÓ

 Az egyedi moduláris kialakításnak köszönhetően a DS-10 EVO teljesítménye egy opcionális külső tápegység segítségével tovább javítható és finomítható.

 

 

BEÁLLÍTÁS

 Az elegáns  2,8 hüvelykes TFT-monitor segítségével  a szabadalmaztatott SKC technológiánk - az egyetlen gombbal történő vezérlés – lehetővé teszi a DS-10 EVO egyszerű és gyors beállítását néhány mozdulattal. A beállítások távirányítóval illetve applikáción keresztül is elvégezhetők.

 

 

IOS és ANDROID APP

A Goldnote DS-10 EVO többek között  az Ios és Android készülékeken egyaránt elérhető mconnectLite alkalmazással vezérelhető, a Goldnote saját, szintén ingyenes GN Control applikációjával pedig az MQA formátumú anyagok minősége is maradéktalanul élvezhető.

TESZTEK:

1 145 000 Ft
Részletek
RÉSZLETEK

FŐBB JELLEMZŐK
Átalakító: AKM PCM 32 bit / 768 kHz-ig , natív DSD512
Frekvenciaválasz: 20Hz-20kHz +/- 0,1dB
THD - Teljes harmonikus torzítás: 0,001% maximális
Jel-zaj arány: -125dB
Dinamikatartomány: 120dB
Kimeneti impedancia RCA / XLR: 50ohm
Kapcsolható előerősített / line kimenet

TÁPELLÁTÁS
Hálózati tápfeszültség: 100 V-tól 240 V-ig, 50 / 60Hz-en
Árnyékolt tápegység többszörözött transzformátorokkal
Energiafogyasztás: 35W

DIGITÁLIS BEMENET
1x Ethernet LAN és Wi-Fi DSD 256 (DoP) felbontás: PCM 32 bites / 384 kHz-ig

1x RCA S / PDIF koaxiális PCM aszinkron 24 bites / 192 kHz-ig
2x TOS-optikai PCM aszinkron 24 bites / 192 kHz-ig
1x COAX aszinkron 24bit / 192kHz-ig
1x AES / EBU szimmetrikus PCM aszinkron  24bit / 192kHz-ig
1x USB-A port  USB flash memória tápellátásával, FAT32 / NTFS formátumú       DSD512 lejátszásához, PCM 32bit / 384kHz-ig
1x USB-B aszinkronhoz DSD512 és PCM 32 bites / 384 kHz-ig

AUDIO KIMENETEK
Vonalkimenet (rögzített): RCA @ 2 Volt, XLR @ 2 Volt, 6,3 mm fejhallgató-csatlakozóval az előlapon

HÁLÓZATI  CSATLAKOZÁSOK
LAN / WLAN (WiFi): 802.11a/b/g/n/ac  RJ45 10 / 433Mbps

KAPCSOLATOK
Bluetooth 5.0 (44/16), Roon Ready, Airplay, MQA, Qobuz, Deezer, Spotify Connect, Tidal, Tidal Connect,  vTuner

TÁMOGATOTT AUDIO FORMÁTUMOK (HÁLÓZAT)
AIFF (. )
ALAC
WAV
FLAC
MP3
DSF, DFF Az
Apple veszteségmentes
OGG
Monkey
FONTOS: Az UPnP szervernek támogatnia kell a DSD adatfolyamot a DSD fájlok streamingjéhez.

TÁMOGATOTT MÉDIA SZOLGÁLTATÓK
Összes UPnP / DLNA / Roon

MÉRETEK ÉS
Szé.: 220 mm | Ma.: 80 mm | Ho.: 260 mm
Súly: 4 Kg