audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Grandinote Demone monoblokk végerősítő
Grandinote Demone monoblokk végerősítő
11 850 000 Ft

Grandinote Demone monoblokk végerősítő

GRANDINOTE DEMONE

A Grandinote kompromisszumokat nélkülöző monoblokk végerősítője, az Araldo végerősítő két dobozba zárt, 60w teljesítményű változata.

Massimiliano Magri (barátainak Max) 2002-ben építette első „Magnetosolid” erősítőjét, az elektroncsöves erősítők építése terén megszerzett tapasztalatai alapján. A „Magneto” a ferromágneses, a „Solid” pedig a szilárdtest szavakra utal, ami jelen esetben kimenő transzformátoros tranzisztoros erősítőt jelent.

Ez egy unkális, csak a Grandinote által alkalmazott, továbbfejlesztett elektroncsöves kapcsolás, a kimeneten egyetlen pár külön-külön tápegységgel táplált, nagyfrekvenciás tranzisztorral. A saját gyártású, speciális „WHP” transzformátorainak különlegessége az elsődleges induktivitása, ami tízszerese az általánosan használt transzformátorok hasonló paraméterének, ezt a technológiát a táp és kimenő transzformátorokban egyaránt alkalmazza.  Nem tartalmaz negatív visszacsatolást, ahogy kondenzátorokat sem a fokozatok között, az alacsony kimeneti impedanciának és a transzformátorok különleges anyagának köszönhetően pedig a csillapítási tényezője több mint 230, ami nagyságrendnyivel nagyobb az elektroncsöves erősítőknél megszokottakhoz képest. Ez utóbbi tulajdonsága olyan kontrollált, mégis gazdag mélyátvitelt eredményez, amiről a legtöbb elektroncsöves erősítő csak álmodhat. A kapcsolás és a kimenő transzformátoros illesztés miatt hangja rendkívül részletgazdag, óriási sebességgel és sávszélességgel, intermodulációs torzítás nélkül. A természetes hangzás és a koherencia óriási dinamikával és feszességgel párosítva az elektroncsöves és a tranzisztoros világ előnyeit egyesíti a csövek öregedése nélkül.

Egy igazán különleges erősítő, a Grandinote WHP transzformátorokat alkalmazó monoblokk végerősítője, a márka zászlóshajója. Hangja nem mindennapi élménnyel és élethosszig tartó állandó hangminőséggel ajándékozza meg az igazi ínyencségeket kedvelőket.

TESZTEK:

11 850 000 Ft
Részletek

Monoblokk végerősítő
Teljesítmény csatornánként 60W
Csillapítási tényező >230
Frekvencia átvitel 1,5Hz - 350 kHz
Egy pár valódi szimmetrikus XLR bemenet
"A"osztályú kapcsolás
Nincs visszacsatolás
Direkt csatolt fokozatok kondenzátorok nélkül
Teljesítményfelvétel 220W csatornánként
Tömeg 30kg
Szé.:318mm x Ma.:196mm x Mé.:473mm