audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Grandinote Domino előerősítő
Grandinote Domino előerősítő
5 095 000 Ft

Grandinote Domino előerősítő

GRANDINOTE DOMINO

Massimiliano Magri (barátainak Max) 2002-ben építette első „Magnetosolid” erősítőjét, az elektroncsöves erősítők építése terén megszerzett tapasztalatai alapján. A „Magneto” a ferromágneses, a „Solid” pedig a szilárdtest szavakra utal.

A DOMINO egy direkt csatolt áramkörökből álló előerősítő, tehát nem használ kondenzátorokat az egyes fokozatok között. A negatív visszacsatolást is elkerüli, a legkülönlegesebb tulajdonsága mégis a külön szűrt és dupla söntöléssel szabályozott tápegységek használata minden tranzisztorhoz! Teljesen szimmetrikus felépítésű, így az aszimmetrikus bemeneteit külön áramkör szimmetrizálja. Az rendkívül alacsony kimeneti impedancia és a magas kimeneti áram segítségével a piac összes végfokával kompatibilis. Hangjára a Grandinote erősítőknél megszokott rendkívüli részletgazdagság, óriási sebesség és sávszélesség jellemző A természetes hangzás és a koherencia óriási dinamikával és feszességgel párosítva az elektroncsöves és a tranzisztoros világ előnyeit egyesíti a csövek öregedése nélkül.

Szolgáltatásait tekintve sem ad okot panaszra. Távirányítóval a hangerőt és a bemeneteket lehet kiválasztani, illetve a némítást elérni, az előlapról viszont programozni lehet a bekapcsoláskor kívánt hangerő szintet bemenetenként, kikapcsolni a kijelzőt, beállítani a balanszot, a szimmetrikus bemeneteket aszimmetrikussá alakítani, az egyes bemenetet vonalkimenetté alakítani és kikapcsolni a távirányítás funkciót.

Egy igazán különleges előerősítő az ínyenceknek, nem mindennapi hanggal, élethosszig tartó állandó hangminőséggel.

5 095 000 Ft
Részletek

Sztereó előerősítő
Frekvencia átvitel 1,3Hz - 400 kHz
Két par aszimmetrikus RCA bemenet
Két valódi szimmetrikus XLR bemenet

Egy pár aszimmetrikus RCA kimenet

Egy pár teljesen szimmetrikus XLR kimenet
"A"osztályú kapcsolás

Erősítés 10dB
Nincs visszacsatolás
Direkt csatolt fokozatok kondenzátorok nélkül
Teljesen Dual Mono
Teljesítményfelvétel 30W
Tömeg 16kg
Szé.:318mm x Ma.:196mm x Mé.:473mm