audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Grandinote Genesi előerősítő
Grandinote Genesi előerősítő
7 820 000 Ft

Grandinote Genesi előerősítő

GRANDINOTEGENESI

Massimiliano Magri (barátainak Max) 2002-ben építette első „Magnetosolid” erősítőjét, az elektroncsöves erősítők építése terén megszerzett tapasztalatai alapján. A „Magneto” a ferromágneses, a „Solid” pedig a szilárdtest szavakra utal.

A GENESI egy direkt csatolt áramkörökből álló előerősítő, tehát nem használ kondenzátorokat az egyes fokozatok között. Negatív visszacsatolást sem alkalmaz, a legkülönlegesebb tulajdonsága mégis az, hogy külön szűrt és négyszeres söntöléssel szabályozott tápegységeket használ minden tranzisztorhoz! A tranzisztorok tökéletes tápellátása mellett a válogatásuk is kiemelt fontosságú, hiszen az összes paraméterre vonatkozó szigorú tolerancia miatt a leválogatás négy napot vesz igénybe. A rendkívül alacsony kimeneti impedancia és a magas kimeneti áram segítségével a piac összes végfokával kompatibilis. Teljesen szimmetrikus felépítésű, tehát a be és kimeneteken egyaránt kizárólag XLR csatlakozók találhatók. Hangjára a Grandinote erősítőknél megszokott rendkívüli részletgazdagság, óriási sebesség és sávszélesség jellemző A természetes hangzás és a koherencia óriási dinamikával és feszességgel párosítva az elektroncsöves és a tranzisztoros világ előnyeit egyesíti a csövek öregedése nélkül.

Szolgáltatásait tekintve sem ad okot panaszra. Távirányítóval a hangerőt és a bemeneteket lehet kiválasztani, illetve a némítást elérni, az előlapról viszont programozni lehet a bekapcsoláskor kívánt hangerő szintet bemenetenként, kikapcsolni a kijelzőt, beállítani a balanszot, az egyes bemenetet vonalkimenetté alakítani és kikapcsolni a távirányítás funkciót.

Egy igazán különleges előerősítő az ínyenceknek, nem mindennapi hanggal, élethosszig tartó állandó hangminőséggel.

TESZTEK:

7 820 000 Ft
Részletek

Sztereó előerősítő
Frekvencia átvitel 0,5Hz - 650 kHz
Négy pár valódi szimmetrikus XLR bemenet

Egy pár teljesen szimmetrikus XLR kimenet
"A"osztályú kapcsolás

Erősítés 10dB
Nincs visszacsatolás
Direkt csatolt fokozatok kondenzátorok nélkül
Teljesen Dual Mono
Teljesítményfelvétel 30W
Tömeg 18kg
Szé.:318mm x Ma.:196mm x Mé.:473mm