audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Grandinote Volta hálózati lejátszó és DAC
Grandinote Volta hálózati lejátszó és DAC
3 430 000 Ft

Grandinote Volta hálózati lejátszó és DAC

                                       A tökéletes hang és kép

A Grandinote Volta projektje 2011-ben indult azzal a céllal, hogy a zene digitális jeleit kiolvasási hiba, hibajavítás és egyéb minőségromlás nélkül juttassa el a különböző forrásoktól a digitális-analóg átalakítóig. Ezek után már „csak” a 18 tápegységgel rendelkező, Magnetosolid technológiával készült D/A átalakítókra és A osztályú szimmetrikus analóg kimeneti fokozatokra volt szükség, hogy a Volta a világ egyik legjobb lejátszója legyen. Természetesen a Volta sem alkalmaz negatív visszacsatolást és kondenzátorokat sem használ a fokozatok között.

Az első lépcsőben a CD és egyéb korongok veszteségmentes lejátszásának problémájára kellett megoldást találni. Hogy kikerülje a csúcskategóriás CD futóművek által is használt Sony-Philips korrekciós algoritmust, a Volta nem használ szokásos digitális bemeneteket, ehelyett az USB portok használatát szorgalmazza. Saját tápegység nélküli, külső CD, DVD vagy Blu-Ray meghajtókkal, a Volta csúcskategóriás tápellátását használva elkerülhető a külső tápegységek által keltett, vagy a hálózatból átengedett zaj bejutása a rendszerbe.

Természetesen az USB bemenetekre csatlakoztatott külső, 2,5”-os merevlemez vagy SSD meghajtó is tökéletes forrás lehet a zene és a filmek High-End minőségű lejátszására. A szintén a hátlapon található LAN csatlakozó impulzus transzformátoros elcsatolást használ, így a NAS és egyéb hálózati eszközök, illetve az internet csatlakozás is zajmentesen valósul meg.  A Volta könnyedén vezérelhető számítógépről, táblagépről, vagy telefonról, bármely UPnP applikációval, vagy a saját szoftverével, KODI addonokon keresztül is.

A Grandinote az unikális kapcsolástechnika és a végletekig precíz tápellátás segítségével egy nem mindennapi kép- és hangminőséget biztosító készüléket hozott létre, ami méltó bármely High-End rendszer tökéletes kiszolgálására.

      

TESZT

    

3 430 000 Ft
Részletek

Sztereo kimenet 1 pár XLR (valódi szimmetrikus)

Sztereo kimenet 1 pár RCA aszimmetrikus

Közvetlen kapcsolhatóa kimeneti fázisfordítás

Ultra-HD 3840x2160 @ 60P

Ethernet 10/100/1000 MBit RJ45 porttal

WiFi 2.4GHz / 5GHz AC- 802.11a / b / g / n / ac

USB-port A típusú

DSD (64x / 128x) és a PCM 384kHz 32 bites lejátszás

"A" osztályú kapcsolástechnika

Visszacsatolás nélküli erősítés

A kapcsolás szakaszai között nincs kondenzátor

Hálózati teljesítményfelvétel maximum 25W

Súly 8 kg

Szé.:178mm x Ma.:148mm x Mé.:318mm

Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
érdeklődjön
Megrendelés:
50% előleggel