Isol-8 MiniSub Chroma

Isol-8 MiniSub Chroma
585 000 Ft

A MiniSub az ISOL-8 termékpalettájának közepén helyezkedik el, mégis kimagasló teljesítményt nyújt megfizethető áron. Az új MiniSub kifejlesztése igazi kihívás volt, amit a világ minden táján jelen levő MiniSub tulajdonosok ezreinek megelégedettsége is növelt. Gondos fejlesztések révén sikerült beépíteni az innovatív technológiák sokaságát, amelyekkel a kiváló ISOL-8 SubStation készülékekben már találkozhattunk, így az új MiniSub Wave és MiniSub Axis jelentős előrelépést tett, miközben kiemelkedő ár-érték aránya megmaradt.

A MiniSub Wave, MiniSub Axis és MiniSub Chroma ugyanazt az elrendezést és felépítést használja, mindháromban különálló szürőtagok találhatók az alacsony és magas áramterhelés eltérő műszaki követelményeinek megfelelően.

Alacsony áramfelvételű terhelésekhez, például a forráskomponensekhez, minden kimenetre külön szűrő áramkört telepítettek, ez tette az eredeti MiniSubokat igazán úttörő termékké. Ez a megoldás csökkenti a csatlakoztatott komponensek keresztszennyeződését, megakadályozva ezáltal hogy egy készülék saját tápzaja a hálózaton keresztül egy másik készülékbe juthasson.A legtöbb más tápkondicionálóval szemben, amelyek csak a normál üzemmód zaját kezelik, az új Transmodális szűrővel felszerelt forráskomponenseknek szánt kimenetek, mind az általános, mind a differenciálmûködés zaját csillapítják.


A szintén különálló nagyteljesítményű kimenetek is új  többlépcsős szűrőt kaptak. Ez a korábbinál sokkal hatékonyabban táplálja az erősítőket és más nagy teljesítményű készülékeket anélkül, hogy a dinamikatartományt csökkentené.

A MiniSub Chroma ezenfelül rendelkezik egy dedikált kimenettel a képmegjelenítők, és más videóáramköröket használó készülékek számára, hatalmas szűrő tekerccsel és speciális alkatrészekkel biztosítva a legkiválóbb képminőséget.

Részletek

Kimenetek: 6 db európai Shuko (4 alacsony, 2 magas áramfelvételhez)
Bemenet: 10A IEC, biztosítékkal
Méretek: 444mm x 85mm x 305mm (Szé x Ma x Mé) aljzatok nélkül
Felépítés: Fekete acél ház.
Ezüst előlap (rendelésre fekete)
Hálózati feszültség: 230VAC 
Maximális állandó áramleadás: 6 amper minden alacsony áramleadású kimeneten, 4 amper a videokimeneten, 10 amper mindkét nagy áramleadású kimeneten

Tömeg: 7,5 Kg