Xavian

Milyen lenne ha az Alfa-Romeo-t a Skodánál szerelnék össze? Jól hangzik ugye? Nos, Roberto Barletta megtette, a hamisítatlan olasz hangfalait Csehországban gyártja a kis tizenfős manufakturájában, emiatt a megbízhatóság és a pontosság nem kérdés, mint ahogy természetesen a hangminőség sem.

Gyönyörűen kivitelezett dobozaiba saját fejlesztésű, illetve részükre legyártott speciális hangszórók kerülnek, sőt még a keresztváltók alkatrészei között is találunk Xavian feliratot!, mint ahogy a csatlakozók is házon belüli gyártmányok.

Ha valaki a harmónikus külső alapján némi pozitív előítélettel ül le meghallgatni a hangfalakat, nem fog csalódni, már a belépő kategóriában is olyan megszólalásra képes, mint eddig semmi más általunk hallott egyéb hangfal.
Tökéletes tonális egyensúly, kiemelkedő hangszerhűség, hogy csak a legfigyelemreméltóbb tulajdonságait említsük, mert lehetne még bőven írni a Xavian-ról, de szükségtelen, a meghallgatásnál majd úgyis kiderül, hogy a marketing igaz, vagy sem (igaz).