audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note Valore 425 Plus analóg lemezjátszó Acrylic
Gold Note Valore 425 Plus analóg lemezjátszó Acrylic
825 000 Ft

Gold Note Valore 425 Plus analóg lemezjátszó Acrylic

A Gold Note a Valore 425 plus lemezjátszóval a saját csataterén kívánja legyőzni a nagyipari Hi-Fi márkákat egy figyelemre méltó olasz, kézzel készített, mégis megfizethető termékkel. Célkitűzésként sem a gazdasági szempontok, sem a sorozatgyártás nem szerepelt a belépő szintű lemezjátszók tervezésekor, csakis a high-end iránti szenvedély.

A Valore 425 Plus kategóriája legsokoldalúbb és zeneileg legtöbbet nyújtó lemezjátszója. Ezt az elegáns és praktikus lemezjátszót a maximális zenei élvezetre tervezték és minden fejlesztése közvetlenül a zászlóshajó-sorozatból származik.

A lemezjátszó hangzása és modern szépsége a műszaki tökéletesség és a prémium anyagok felhasználásának eredménye. Négy féle kivitelben érhető el, úgymint átlátszó akril, olasz diófa furnér, kézzel varrott bőr vagy valódi ezüst fólia borítás. A 30 mm vastag alaplap a tányércsapágy és a motor körül speciális bemarásokkal készül hogy csökkentse a rezgéseket és garantálja a figyelemre méltó hangminőséget.

Kompakt mérete ellenére a Valore 425 Plus lehetővé teszi a standard 9”-os hangkar használatát, így a csomag a csuklós, átlátszó és eltávolítható porvédő tető mellett a Gold Note B-5 hangkart is tartalmazza.

A 60 mm-es tányércsapágyat és az tengelyt rendkívül finoman munkálják meg annak érdekében, hogy a legjobb minőségű forgást biztosítsák, amely a nagy csillapítású PTE-tányérral kombinálva a Valore 425 Plus-t kivételes lemezjátszóvá teszi.

A különösen hatékony és zajmentes 12 V-os szinkronmotor nagy nyomatékával garantálható a sebesség nagy pontosságú vezérlése, valamint a rendkívül alacsony súrlódás. A 33,3 ford./perc és 45 ford./perc fordulatszámok elektronikus vezérlésűek és finomhangolva pontosan beállíthatók.

A Valore 425 Plus egy elegáns és modern lemezjátszó, gyönyörű, klasszikus olasz dizájnnal. Kézi munkával készítik Olaszországban, a legkiválóbb minőségű anyagokból, a legjobb ár-érték aránnyal, hogy a rendszerében kedvenc készülékévé váljon.

825 000 Ft
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
raktáron