audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 IsoLink Ultra Plus 1,5m
Isol-8 IsoLink Ultra Plus 1,5m
278 000 Ft

Isol-8 IsoLink Ultra Plus 1,5m

Az IsoLink Ultra az Isol-8 audiofil szintre pozícionált kábele. A nagy tisztaságú, speciális rézvezetőket vakteszteken válogatták ki, az elemi szálak átmérője és mennyisége is a hangminőség szempontjai szerint lett megválasztva. Nagy figyelmet fordítottak a fizikai felépítésre az energiaátviteli integritás megőrzése érdekében.

A kábeleket általában úgy állítják elő, hogy az egyes mechanikai és elektromos alkotóelemeket egy külső burkolattal látják el. Ezek az alkatrészek jellemzően kör keresztmetszetűek, emiatt a kábel alkotóelemei között kis üregek maradnak. A magas csúcsáramú impulzusok, amelyeket a kábelnek tipikus üzemi körülmények között továbbítania kell, a vezetők egymáshoz viszonyított mozgását (magnetosztrikció) okozzák. Ez a kis instabilitás a vezető geometriájában emeli a kábel zajszintjét, amely a hullámformát modulálva rontja a teljesítményt.

Az IsoLink Ultra a gyártás során egy speciális folyamaton megy keresztül, ahol ezeket a kis üregeket elasztomerrel töltik fel, ezzel maximalizálják a mechanikai integritást és minimalizálják a torzítást.

A szénnel töltött polimer szövet árnyékolás a keresztmetszet 100% -át lefedi, ezzel megvédi a vezetékeket az elektromágneses zavaroktól. A rugalmas szintetikus gumiból készült külső köpeny felel a teljes mechanikai stabilitásért, nagyon alacsony veszteségű elektromos jellemzőkkel.

Gondos meghallgatások sorozata után az IsoLink Ultra Rhodium bevonatú audiofil Cardas villásdugót, Schurter IEC és Neutrik powerCON csatlakozókat kapott.

Elérhető 1,5 méteres kiszerelésben, hosszabb kivitel rendelhető 13000 Ft pluszköltséggel fél méterenként.

278 000 Ft
Adatok