audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 PowerLine 1080
Isol-8 PowerLine 1080
314 000 Ft

Isol-8 PowerLine 1080

Minden rendszernek jó minőségű tápellátásra van szüksége a lehető legjobb működés érdekében. A PowerLine az Isol-8 kompakt elosztó egységeinek (PDU) családja, melynek célja a rendszer teljesítményének növelése, az ISOL-8 technológiája segítségével.megfizethető áron. IsoLink árnyékolt hálózati kábelekkel kombinálva a PowerLine hatékony megoldást kínál azok számára, akik a kiváló teljesítményt és ár-érték arányt keresik.

Az összes verzió eloxált 6 mm vastag, CNC megmunkálású alumínium felső lappal rendelkezik, ez ideális mechanikai alapot ad a mágneses zavarok és a nem kívánatos rezonanciák ellen. A bemenetek IEC-csatlakozóval vagy, Neutrik PowerCon-nal szereltek,a kimenetek csuklós fedéllel ellátott IP54 szabványú por és fröccsenő víz ellen védett konnektorok.. A kábelezés gondosan kiválasztott ezüstözött rézből készült, PTFE teflonszigetelésű, kiváló energiaátviteli tulajdonságokkal bíró és megbízható vezetékekből áll.

A PowerLine 1080 az AV rendszerek tápellátására van optimalizálva, ezért a bemenettől legtávolabbi aljzatnak egy dedikált szűrője van, ami kiküszöböli a képmegjelenítők által okozott zajt, drasztikusan javítva a képminőséget. A bemenethez legközelebb eső pedig egy szűrt, nagyáramú közvetlen csatlakozás az erősítők számára. A fennmaradó aljzatok a forrásösszetevőkre optimalizáltak, az ISOL-8 transzmodális szűrőtechnológiáját felhasználva biztosítanak tiszta energiát, az AV rendszere a legjobb teljesítményének elérése érdekében.

 

314 000 Ft
Részletek
Bemenet: IEC aljzat biztosítékkal
Kimenetek: 4 db. európai Shuko aljzat
Méretek:(Szé x Ma x Mé) 400mm x 83mm x 88mm konnektorok nélkül
Csomagolás méretei:(Szé x Ma x Mé) 540mm x 100mm x 110mm
Kialakítás: Aluminum felső lap “titanium” anodizálással, porszórt acél ház
Bemeneti feszültség: 230VAC 
Maximális áramleadás: 10A maximum (IEC verzió)
Tömeg: 2,3 Kg.
Adatok
Tömeg:
2,3 kg/db