audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 PowerLine Axis
Isol-8 PowerLine Axis
344 000 Ft

Isol-8 PowerLine Axis

Minden rendszernek jó minőségű tápellátásra van szüksége a lehető legjobb működés érdekében. A PowerLine az Isol-8 kompakt elosztó egységeinek (PDU) családja, melynek célja a rendszer teljesítményének növelése, az ISOL-8 technológiája segítségével, megfizethető áron. IsoLink árnyékolt hálózati kábelekkel kombinálva a PowerLine hatékony megoldást kínál azok számára, akik a kiváló teljesítményt és ár-érték arányt keresik.

Az összes verzió eloxált, 6 mm vastag, CNC megmunkálású alumínium felső lappal rendelkezik, ez ideális mechanikai alapot ad a mágneses zavarok és a nemkívánatos rezonanciák ellen. A bemenetek IEC-csatlakozóval vagy Neutrik PowerCon-nal szereltek, a kimenetek pedig csuklós fedéllel ellátott IP54 szabványú por és fröccsenő víz ellen védett konnektorok. A kábelezés gondosan kiválasztott ezüstözött rézből készült, PTFE teflonszigetelésű, kiváló energiaátviteli tulajdonságokkal bíró és megbízható vezetékekből áll.

A PowerLine Axis innovatív megoldást kínál a hálózati egyenáram problémájának megoldására. Elméletben a hálózati AC hullámforma tiszta, tökéletesen, szimmetrikus szinuszhullám. A gyakorlatban viszont levágva, torzítva és aszimmetrikusan érkezik a felhasználóhoz, jelentős egyenfeszültségű komponenseket tartalmazva. A berendezések tápegységeiben általánosan felhasznált váltakozó áramú transzformátorok természetüknél fogva rosszul tolerálják a működésüket veszélyeztető jelentős egyenáramot.  A PowerLine Axis öt kiváló minőségű aljzattal van felszerelve, amelyek a központi hullámforma feszültségtengelyét újraközpontosító elektronikához csatlakoznak. Ez kiküszöböli a DC komponenseket a hálózati tápegységeken, csillapítva a hálózati transzformátorok mechanikus rezonanciáit, ezáltal is növelve a teljesítményt.

    

344 000 Ft
Részletek

Bemenet: IEC aljzat biztosítékkal
Kimenetek: 5 db. európai Shuko aljzat
Méretek:(Szé x Ma x Mé) 400mm x 83mm x 88mm konnektorok nélkül
Csomagolás méretei:(Szé x Ma x Mé) 540mm x 100mm x 110mm
Kialakítás: Aluminum felső lap “titanium” anodizálással, porszórt acél ház
Bemeneti feszültség: 230VAC 
Maximális áramleadás: 10A maximum (IEC verzió)
Tömeg: 1,9 Kg.

Adatok
Tömeg:
1,9 kg/db