audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 PowerLine Plus
Isol-8 PowerLine Plus
282 000 Ft

Isol-8 PowerLine Plus

Minden rendszernek jó minőségű tápellátásra van szüksége a lehető legjobb működés érdekében. A PowerLine az Isol-8 kompakt elosztó egységeinek (PDU) családja, melynek célja a rendszer teljesítményének növelése, az ISOL-8 technológiája segítségével.megfizethető áron. IsoLink árnyékolt hálózati kábelekkel kombinálva a PowerLine hatékony megoldást kínál azok számára, akik a kiváló teljesítményt és ár-érték arányt keresik.

Az összes verzió eloxált 6 mm vastag, CNC megmunkálású alumínium felső lappal rendelkezik, ez ideális mechanikai alapot ad a mágneses zavarok és a nem kívánatos rezonanciák ellen. A bemenetek IEC-csatlakozóval vagy, Neutrik PowerCon-nal szereltek,a kimenetek csuklós fedéllel ellátott IP54 szabványú por és fröccsenő víz ellen védett konnektorok.. A kábelezés gondosan kiválasztott ezüstözött rézből készült, PTFE teflonszigetelésű, kiváló energiaátviteli tulajdonságokkal bíró és megbízható vezetékekből áll.

A PowerLine Plus számos olyan funkcióval rendelkezik, amely tovább javítja a teljesítményt. A hálózati földnek véges impedanciája van és antennaként viselkedik, ezért tökéletes az RF zavarok felvételére. A PowerLine Plus földvezeték fojtó tekercsét egyedi, nagy permeabilitású maggal gyártják. Ez nagymértékben csökkenti az RF zaj mértékét a rendszer földelési szakaszán és a jel földjén. A bemeneti csatlakozó az Oyaide ródium bevonatú IEC csatlakozója. A felsorolást az egy pólusú sönt szűrő zárja, amely lehetővé teszi a fázis és nulla közvetlen csatlakoztatását a terheléshez, hatékony zajcsillapítást biztosítva anélkül, hogy csökkentené a csúcsáram leadását.

282 000 Ft
Részletek
Bemenet: Ojaide ródium IEC aljzat
Kimenetek: 6 db. európai Shuko aljzat
Méretek:(Szé x Ma x Mé) 400mm x 83mm x 88mm konnektorok nélkül
Csomagolás méretei:(Szé x Ma x Mé) 540mm x 100mm x 110mm
Kialakítás: Aluminum felső lap “titanium” anodizálással, porszórt acél ház
Bemeneti feszültség: 230VAC
Maximális áramleadás: 10A maximum (IEC verzió)
Tömeg: 1,8 kg
Adatok
Tömeg:
1,8 kg/db