audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 PowerLine Ultra
Isol-8 PowerLine Ultra
358 000 Ft

Isol-8 PowerLine Ultra

Minden rendszernek jó minőségű tápellátásra van szüksége a lehető legjobb működés érdekében. A PowerLine az Isol-8 kompakt elosztó egységeinek (PDU) családja, melynek célja a rendszer teljesítményének növelése, az ISOL-8 technológiája segítségével.megfizethető áron. IsoLink árnyékolt hálózati kábelekkel kombinálva a PowerLine hatékony megoldást kínál azok számára, akik a kiváló teljesítményt és ár-érték arányt keresik.

Az összes verzió eloxált 6 mm vastag, CNC megmunkálású alumínium felső lappal rendelkezik, ez ideális mechanikai alapot ad a mágneses zavarok és a nem kívánatos rezonanciák ellen. A bemenetek IEC-csatlakozóval vagy, Neutrik PowerCon-nal szereltek,a kimenetek csuklós fedéllel ellátott IP54 szabványú por és fröccsenő víz ellen védett konnektorok.. A kábelezés gondosan kiválasztott ezüstözött rézből készült, PTFE teflonszigetelésű, kiváló energiaátviteli tulajdonságokkal bíró és megbízható vezetékekből áll.

A PowerLine Ultra minden kimenete szűrővel ellátott,kondicionált és audio felhasználásra optimalizált. Egy különálló csatlakozóaljzattal rendelkezik nagy áramú söntőszűrővel ellátva nagy teljesítményű készülékek számára, a fennmaradó kimeneteket forráskomponensekre hangolták, és ISOL-8 Transmodal szűrőtechnológiájával látták el. A hálózati zaj többféle komponensből áll, így többféle módon továbbítódik és indukálódik, vannak könnyebben és nehezebben kezelhetők. Ennek eredményeként sok teljesítménykondicionáló nem teljesen hatékony. Az ISOL-8s transzmodális szűrői hatékonyan csillapítják a továbbított és indukált hálózati zajokat, így biztos lehet benne, hogy a rendszere hangzásbeli potenciálját a lehető legtisztább energiaellátás biztosítja.

 

358 000 Ft
Részletek

Bemenet: IEC aljzat biztosítékkal
Kimenetek: 4 db. európai Shuko aljzat
Méretek:(Szé x Ma x Mé) 400mm x 83mm x 88mm konnektorok nélkül
Csomagolás méretei:(Szé x Ma x Mé) 540mm x 100mm x 110mm
Kialakítás: Aluminum felső lap “titanium” anodizálással, porszórt acél ház
Bemeneti feszültség: 230VAC 
Maximális áramleadás: 10A maximum (IEC verzió)
Tömeg: 2,3 Kg.

Adatok
Tömeg:
2,3 kg/db