audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 SubStation Axis
Isol-8 SubStation Axis
1 110 000 Ft

Isol-8 SubStation Axis

A SubStation LC, HC és Axis a Vogue és Qube készülékek vívmányait felhasználva, félig moduláris formában, DC blokkolással, rugalmas és hatékony megoldást nyújtanak a legigényesebb audiofil igények kielégítésére.

A Substation egységek eltérő funkciókat látnak el, ezért a rendszer igényeit figyelembe véve könnyen és költséghatékonyan fejleszthetők és kombinálhatók. Kiemelkedő brit gyártási minőséggel rendelkeznek, természetesen PTFE szigetelt ezüstözött huzalozással, prémium minőségű alkatrészekkel és csatlakozókkal. Az összes verzióban DC blokkoló található, egyéni földvezeték-fojtóval, a biztonsági földelés zajának elnyomása érdekében, valamint túlfeszültség- és feszültségtüske elleni védelemmel. Az alumínium panelekből készült, nem mágnesezhető házak 232mm szélességűek, lehetővé téve két készülék elhelyezését egy normál méretű polcon.

A három lehetőség közül a SubStation Axis kínálja a leggazdaságosabban az egyenáramú blokkolás előnyeit, többlépcsős szűrés nélkül. Ha a hálózati hullámforma nem tökéletesen szimmetrikus, akkor DC komponens van jelen. Ez részben telíti a készülékek tápegységeinek hálózati transzformátorait, ami a csatlakoztatott készülékek akusztikus búgásához és teljesítmény-csökkenéshez vezethet. Megoldás az ISOL-8 Axis áramkör legújabb verziója, amely blokkolja a bejövő hálózat DC komponenseit. A Substation Axis négy kimeneti aljzata 16A folyamatos áramleadást biztosít, ami prémium minőségű alkatrészeket felhasználva tökéletesen alkalmas a csúcsminőségű rendszerek teljesítményének maradéktalan kiaknázására.

   

1 110 000 Ft
Részletek
Kimenetek: 4db. Shuko aljzat
Bemenet: Neutrik 20Amper powerCON csatlakozó
Méretek: Szé.: 232mm Ma.: 135mm Mé.: 420mm (aljzatok nélkül)
Felépítés: Ezüst színű ház alumínium panelekből (rendelésre fekete szín)
Hálózati feszültség: 230 Volt
Maximális folyamatos áramleadás: 16 Amper
Védelem: megszakító gomb a hátlapon
Tömeg: 4,8 Kg.
Adatok