audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 SubStation Integra
Isol-8 SubStation Integra
1 400 000 Ft

Isol-8 SubStation Integra

A Substation Integra egy nagy teljesítményű tápkondicionáló és hálózati elosztó, amely megoldást kínál a teljes rendszer audiofil minőségű tápellátásának kiépítéséhez, kiváló minőségű és megépítésű készülékházban egyesítve az ISOL-8 zászlóshajóinak (SubStation LC és HC) összes funkcióját.
A 20A névleges áramerősségű, reteszelhető Neutrik bemeneti csatlakozó lehetővé teszi a 16A teljes kapacitás kiaknázását a tápkábel véletlen kihúzását megakadályozó csatlakozással. A bemenetet a készülék középvonalában helyezték el, hogy minimalizálják az elektromos és mágneses kölcsönhatást a két szűrőcsoport között, amelyeket kiváló minőségű mágneses megszakítók védenek.
A Substation Integrának két külön szűrőszakasza van: négy alacsony és közepes áramleadású aljzat a forráskomponensekre optimalizálva és két nagyáramú kimenet az energiaigényes készülékek, például erősítők kiszolgálására. Mindkét szakaszt egy nagy kapacitású ISOL-8 Axis szűrőtag szolgálja ki, amely blokkolja a hálózatból érkező DC komponenseket. Az összes kimenet túlfeszültség és feszültségtüske ellen védett, ezen felül egyedi ISOL-8 fojtótekercs gondoskodik a biztonsági földelés vezetékein jelen lévő zavarok kiszűréséről.

   

A forráskomponensekre optimalizált négy aljzat mindegyike rendelkezik dedikált transzmodális szűrővel, ami megakadályozza a keresztszennyeződést, vagyis a rendszeren belül az egyes készülékek által keltett zaj eljutását a többi készülékre. Ez a jelenség ugyanolyan káros lehet a hang és a kép minőségére, mint a rendszeren kívülről érkező hálózati zajok.

   
A két nagyáramú kimenetet a nagy teljesítményigényű terhelésekre, például erősítőkre optimalizálták. A nagyon alacsony soros ellenállású transzmodális topológia azt jelenti, hogy a magas csúcsáramok dinamika kompresszió nélkül átjutnak, miközben a szűrés továbbra is hatékony marad.
A Substation Integrát úgy tervezték meg, hogy teljes élettartama alatt megbízható szolgáltatást biztosítson. A gyönyörűen kialakított ház CNC megmunkálással készült 10 mm-es alumínium ötvözetű előlapot és alumínium fedlapot kapott.

A hátlapon por és egyéb szennyeződések ellen védett IP54 szabványú aljzatok találhatók, a készüléken belül pedig prémium polipropilén kondenzátorok, Mundorf OFC induktivitások és ISOL-8 egyedi fojtótekercsek biztosítják a kiváló minőséget. A belső kábelezéshez ezüstözött rézből készült, PTFE szigeteléssel ellátott vezetékeket használtak.

A Substation Integra az elismert Substation LC és HC testvéreihez képest kicsivel kisebb teljesítménnyel, de sokkal alacsonyabb áron biztosít szilárd és zenei alapot a csúcsteljesítményű rendszerek tiszta energiaellátásához.

1 400 000 Ft
Részletek

Kimenetek: 6 db európai Shuko (4 db alacsony, 2 db magas áramfelvételhez)

Bemenet: 20A reteszelhető Neutrik powerCON

Méretek: 435mm x 131mm x 410mm (Szé x Ma x Mé) aljzatok nélkül

Felépítés: Fekete acél ház.

Ezüst előlap (rendelésre fekete)

Hálózati feszültség: 230VAC

Maximális folyamatos áramleadás: 6 amper a négy alacsony / közepes teljesítményű aljzat bármelyikén

16 amper a nagy teljesítményű  aljzatokon

Védelem: 2db. megszakító gomb a hátlapon

Tömeg: 9,9 Kg.

Adatok
Tömeg:
9,9 kg/db