audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 SubStation LC
Isol-8 SubStation LC
1 800 000 Ft

Isol-8 SubStation LC

A SubStation LC, HC és Axis a Vogue és Qube készülékek vívmányait felhasználva, félig moduláris formában, DC blokkolással, rugalmas és hatékony megoldást nyújtanak a legigényesebb audiofil igények kielégítésére.

A Substation egységek eltérő funkciókat látnak el, ezért a rendszer igényeit figyelembe véve könnyen és költséghatékonyan fejleszthetők és kombinálhatók. Kiemelkedő brit gyártási minőséggel rendelkeznek, természetesen PTFE szigetelt ezüstözött huzalozással, prémium minőségű alkatrészekkel és csatlakozókkal. Az összes verzióban DC blokkoló található, egyéni földvezeték-fojtóval, a biztonsági földelés zajának elnyomása érdekében, valamint túlfeszültség- és feszültségtüske elleni védelemmel. Az alumínium panelekből készült, nem mágnesezhető házak 232mm szélességűek, lehetővé téve két készülék elhelyezését egy normál méretű polcon.

A SubStation LC (alacsony áramerősség) a sorozat forráskomponensek energiaellátására optimalizált, 8A áramleadású modellje, négy kimenettel. A nagyteljesítményű egyenáramú (DC) blokkoló Axis áramkör után mindegyik kimenet saját többlépcsős transzmodális szűrőt kapott a készülékek keresztszennyezéseinek elkerülésére. A Substation LC-t gondosan behallgatott, prémium alkatrészekkel, OFC rézfólia induktorokkal szerelték és úgy tervezték, hogy egy életre szóló megoldást biztosítson készülékei tápellátására. A SubStation LC-vel – amely az ISOL-8 csúcskészüléke a forráskomponensek passzív tápszűrésére – maradéktalanul kiaknázhatja a rendszerében rejlő összes potenciált, tisztább, zeneibb és dinamikusabb energiával ellátva csúcskészülékeit.

   

1 800 000 Ft
Részletek
Kimenetek: 4db. Shuko aljzat
Bemenet: Neutrik 20Amper powerCON csatlakozó
Méretek: Szé.: 232mm Ma.: 135mm Mé.: 420mm (aljzatok nélkül)
Felépítés: Ezüst színű ház alumínium panelekből (rendelésre fekete szín)
Hálózati feszültség: 230 Volt
Maximális folyamatos áramleadás: 8 Amper
Védelem: megszakító gomb a hátlapon
Tömeg: 5,8 Kg.
Adatok