audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Argento Audio Flow LS
Argento Audio Flow LS
3 570 000 Ft

Argento Audio Flow LS

A Flow termékcsalád az Argento Audio kínálatának központi eleme. A márka kábeltervezés terén megszerzett összes tapasztalatát tartalmazza, olyan tulajdonságokat kínálva, amelyek kombinációja más gyártóknál nem elérhető.
A Flow kábelek nagy tisztaságú, lágyított ezüstből készült vezetői nagy számú, rendkívül vékony szálakból állnak. Kétszeres kriogenizáló és polírozó kezelésen átesett, teljesen egyforma hosszúságú szálakat tartalmazó egységekből épülnek fel, amik a speciális geometriával együtt az elkenődésmentes jelátvitelért felelnek. A szigetelés anyagának megtervezése is különleges megközelítést kapott, ahol az alacsony dielektromos állandó mellett a hatékony mechanikai csillapítás megvalósítása is fontos szerephez jutott. A Vibration Damping Material az Argento Audio szabadalommal védett szigetelő anyaga, ami mindkét feladatot igen hatékonyan látja el, tehát a kiváló elektromos tulajdonságok mellett a mikrofóniát is a lehető legalacsonyabb szinten tartja.
A legkiválóbb kábel sem lehet teljes megfelelő csatlakozók nélkül, ezért a Flow kábelek különleges figyelemmel és technológiával kivitelezett végződéseket kapnak. A legmagasabb szintű szabványok szerint megmunkált nagy tisztaságú és szilárdságú, tömör ezüstrudakból készülő érintkezők nagy nyomáson történő préseléssel csatlakoznak az ezüst vezetőkhöz, így elkerülhető a kisebb vezetőképességű forrasztóanyagok használata.
A végeredmény egy abszolút színezettségtől mentes, villámgyors hang, csodálatos magastartománnyal és levegősséggel, hihetetlen térérzettel.

3 570 000 Ft