audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Hangfalak

Hogyan vásároljunk hangfalat?

Hogyan vásároljunk hangfalat?Röviden és tömören, a legjobb, ha személyesen megnézzük, illetve meghallgatjuk, hogy a kinézett hangafalunk, valóban megfelel-e az elvárásainknak. A műszaki adatokat böngészve nem biztos, hogy sokra jutunk, ám webáruházban való vásárlás előtt is vannak lehetőségeink, például megtekinthetünk bemutatóvideókat.

Fontos szempont, hogy milyen erősítőnk van hozzá. Az erősítő az, amiből érdemes a lehető legnagyobb teljesítményűt venni. Az átlagos felhasználáshoz szükséges bemenő teljesítmény egy mai hangfalnak nem okoz gondot. Hangfal vásárláskor érdemes azonban figyelembe venni a decibelben megadott érzékenységet. Minél érzékenyebb a hangfal, annál kisebb teljesítmény szükséges nagy hangerőhöz.

További fontos kérdés, hogy mire szeretnénk használni a hangfalat. A jazz, a komolyzene, vagy bizonyos filmek, házimozik hangja nem a belépő szintű hangfalakkal lesz igazán élvezhető. Nem mindegy továbbá, hogy mekkora és milyen akusztikával rendelkező szobában szeretnénk elhelyezni a készülékeket. A jó méretválasztáshoz a jó elhelyezés is fontos!

Hangfal vásárlás előtt áll, és további kérdései lennének? Keressen fel minket bátran, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére! Nézzen körül, hiszen nálunk nem csupán remek termékek, hanem kedvező hangfal árak is várják!