Kategóriák
Elérhetőségek


EGS-P Kft.

Akusztika Hifibolt

1147 Budapest, Czobor u. 124

Nyitva tartás:

H-P   11-18 óráig,
20 óráig bejelentkezésre
Szo  11-14 óráig

+36-1/321-5384 

TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
0
8
7
5
5
8
Házhozszállítás

Xavian
Milyen lenne ha az Alfa-Romeo-t a Skodánál szerelnék össze? Jól hangzik ugye? Nos, Roberto Barletta megcsinálta, hamisítatlan olasz hangfalait Csehországban gyártja a kis tizenfős manufakturájában, emiatt a megbízhatóság és a pontosság nem kérdés, mint ahogy természetesen a hangminőség sem.

Gyönyörűen kivitelezett dobozaiba saját fejlesztésű, illetve részükre legyártott speciális hangszórók kerülnek, sőt még a keresztváltók alkatrészei között is találunk Xavian feliratot!, mint ahogy a csatlakozók is házon belüli gyártmányok.

Ha valaki a harmónikus külső alapján némi pozitív előítélettel ül le meghallgatni a hangfalakat, nem fog csalódni, már a belépő kategóriában is olyan megszólalásra képes, mint eddig semmi más általunk hallott egyéb hangfal.

Tökéletes tonális egyensúly, kiemelkedő hangszerhűség, hogy csak a legfigyelemreméltóbb tulajdonságait említsük, mert lehetne még bőven írni a Xavian-ról, de szükségtelen, a meghallgatásnál majd úgyis kiderül, hogy a marketing igaz, vagy sem (igaz).