audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Atlantis Lab AT 23 Pro
Atlantis Lab AT 23 Pro
2 120 000 Ft

Atlantis Lab AT 23 Pro

  Az Atlantis Lab AT23 Pro egy impozáns méretű, mégis diszkrét megjelenésű kétutas, három hangszórós modell. Hangszórói és tervezése az évekig finomhangolt AT21 Pro stúdiómonitoron alapulnak, de itt a hátsó hangszóró egy 21 cm-es, kevlár membrános típus. Elöl egy "Atmos" tölcséres, 25 mm-es, titán membrános, nyomókamrás magassugárzó dolgozik 2000 Hz-től felfelé, míg alatta egy nagy érzékenységű, papír membrános, szintén 21 cm-es mélyközép sugárzó található. Az ugyanebben a magasságban, hátul elhelyezett mélysugárzó nagyon alacsony rezonancia-frekvenciájának köszönhetően a mélyátvitel -1dB-es pontja eléri a megdöbbentő 28 Hz-et. Ezek a paraméterek, a 97dB-es érzékenységgel és 400 Wattos maximális terhelhetőséggel együtt az árkategóriáját többszörösen felülmúló, technikailag és zeneileg is kiváló hangminőséget eredményeznek. 

  A hangfal külseje a többi modellhez igazodik: esztétikus, lefelé kissé szélesedő formával, hornyolt, tömör tölgy oldallapokkal és állatbarát, műbőrrel bevont középső szekcióval. A felhasznált anyagok nagyon jó minőségűek, a hangszórók méretéhez képest kis alapterületet elfoglaló szendvicsszerkezetű doboz pedig rendkívül merev, belülről bitumennel csillapított és jelentős tömeggel bír. A szép és letisztult külső és az állítható hosszúságú reflexcső ugyanakkor nagyon könnyen beilleszthetővé teszi bármilyen helyiségbe.

  Az AT23 Pro hangja a technikai paramétereihez hasonlóan igazán lenyűgöző. A nagy érzékenységű hangszórókhoz hasonlóan rendkívül élénk, légies, könnyűléptű és analitikus, mégsem középhangsúlyos, és a legkevésbé sem fárasztó. Az állványos kisdobozok pontosságát és térérzetét kombinálja az aktív mélysugárzók alsó regisztereivel, a nagyméretű állóhangfalak dinamikájával és tömegével kiegészítve. 

2 120 000 Ft
Részletek

• Impedancia: 4 ohm
• Frekvenciamenet: 33 Hz – 20 KHz – + – 1dB

• Rendszer: Bassreflex, állítható hosszúságú reflexcsővel

• Érzékenység: 97 dB
• Folyamatos terhelhetőség: 200 watt
• Maximális terhelhetőség: 400 watt

• Belső kábelezés: ESPRIT Audio kábelekkel
• Méretek (Ma x Mé x Szé): 1000 x 330 x 250-310 mm

• Súly: 32 kg