Creek Evolution 50 CD CD játszó

Creek Evolution 50 CD CD játszó
Creek Evolution 50 CD CD játszó
Creek Evolution 50 CD CD játszó
Creek Evolution 50 CD CD játszó
Creek Evolution 50 CD CD játszó
Creek Evolution 50 CD CD játszó
Szín
399 000 Ft

Az EVOLUTION 50CD DAC és CD-lejátszó a Creek termékek új generációjának része, amely a digitális források csatlakoztatása és a kompromisszummentes rugalmasság érdekében készült.

Megjelenését tekintve az EVOLUTION 50CD hasonló az EVOLUTION 50A integrált erősítőhöz; Az alacsony készülékház és a minőségi előlap fekete vagy ezüst színű alumíniumból készült,diszkrét, vésett feliratozással. Ugyanúgy, mint az erősítők, az EVOLUTION 50CD is puha nyomógombokat használ, melyek kitűnő tapintási érzést nyújtanak.
Ez a Creek termék is egy fekete színű, szerves fénykibocsátó dióda (OLED) kijelzővel rendelkezik, ami nagyobb tisztaságot és felbontást biztosít. A kijelző és a gombok fényereje a távirányítón keresztül beállítható vagy letiltható.

A digitális-analóg átalakítók (DAC) iránti piaci igény arányosan nőtt a dedikált CD-lejátszók iránti érdeklődés csökkenése mellett, ezért az EVOLUTION 50CD elsősorban csúcsminőségű DAC, beépített CD-futóművel, és nem pusztán CD-lejátszó. Összesen hat digitális forrást képes kezelni, beleértve a CD-t, és két digitális kimenettel rendelkezik. Ahhoz, hogy kiváló minőségben élvezhesse a számítógépén levő zenei fájlok hangzását, az aszinkron USB támogatás is biztosított. Az USB áramkör moduláris, hogy lehetővé tegye a jövőbeni frissítéseket, mivel a technológia folyamatosan fejlődik.. A megfelelő integrált erősítővel összhangban mind a szimmetrikus, mind az aszimmetrikus analóg kimenetek maximális rugalmasságot biztosítanak. A szimmetrikus kimenetek lehetővé teszik a hosszú összekötő kábelek kompromisszummentes alkalmazását.

David Gamble vezető mérnök, az EVOLUTION 50CD általános tervezése és fejlesztésekor Dominik Peklo-val konzultált a digitális architektúráról, az egyedülálló, új CD-futómű és szoftvercsomag fejlesztéséről.

A korábbi Creek termékekkel összhangban az EVOLUTION 50CD is egy túlméretezett toroid hálózati transzformátort használ, külön tekercsekkel az analóg és a digitális áramkörökhöz és alacsony mágneses mezővel a kiváló zajelnyelés érdekében. Többszörös kis impedanciájú kondenzátorokat és feszültségszabályzókat használ a teljesítmény optimalizálására a tápegységben, szerves polimer kondenzátorokat a fontosabb analóg és digitális áramkörökben, valamint magas minőségű WIMA polipropilén kondenzátorokat a kimeneti szűrőkben.
Ez az első olyan Creek digitális termék, amely két csúcsminőségű Wolfson 24 bit 192 kHz DAC IC-t tartalmaz kettős differenciál üzemmódban, emellett egyedi órajel generátorokkal rendelkezik, alacsony jitterrel a legmagasabb teljesítmény érdekében minden mintavételi frekvencián.

Számos bemenettel és kimenettel, árkategóriáját felülmúlva, az EVOLUTION 50CD az egyik legjobban felszerelt, csúcsminőségű DAC a piacon.

Az EVO rendszer távirányítója vezérli az EVOLUTION 50 összes funkcióját, beleértve az Amp, a CD / DAC, az Ambit Tuner és a Ruby DAC funkciókat. Az EVOLUTION 50 termékcsalád rendelkezik opcionális infravörös bővítővel is, amely lehetővé teszi a termékek elrejtését.

Részletek

Digital Inputs

2 x SPDIF, 24 Bit 192 kHz, transformer isolated
2 x Toslink, 24 Bit 192 kHz, optically isolated
1 x USB, 24 Bit 96 kHz, galvanically isolated
No additional software drivers are needed.

CD Transport

Custom designed, ICE quality, CD slot-loader, externally clocked for bit perfect performance

SNR

> 110dBA unbalanced

Digital output

1 x SPDIF and 1 x Toslink optical output, pass-on all input signals

Digital filters

Optional digital filters are selectable via the remote

Analogue output

2 x RCA un-balanced, 2.0V RMS. 2 x XLR balanced output, 4.0V RMS

Audio buffering

Op-amp audio buffering and filtering

Output impedance

47 Ohms

Power supply

25 Watt toroidal mains transformer with 3 separate secondary voltage windings, with multi-cap power supply decoupling and multiple ultra-low noise discrete power supply voltage regulators.

RC Bus

Input/output connection for external IR remote and serial link to Evolution 50A.

DAC type

2 x Wolfson WM8742, 24 Bit 192 kHz, double differential.

Input receiver

WM8805, multichannel digital input receiver.

Operating Voltages

100 – 120V/ 200 – 240V, Switchable

Power Consumption

20 Watts (at idle)

Weight 5.5kg
Dimensions W/H/D 430 x 60 x 280mm
Finishes Silver or black engraved front panels