audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Creek Evolution 50 CD CD játszó
Creek Evolution 50 CD CD játszó
399 000 Ft

Creek Evolution 50 CD CD játszó

Az EVOLUTION 50CD DAC és CD-lejátszó a Creek termékek új generációjának része, amely a digitális források csatlakoztatása és a kompromisszummentes rugalmasság érdekében készült.

Megjelenését tekintve az EVOLUTION 50CD hasonló az EVOLUTION 50A integrált erősítőhöz; Az alacsony készülékház és a minőségi előlap fekete vagy ezüst színű alumíniumból készült,diszkrét, vésett feliratozással. Ugyanúgy, mint az erősítők, az EVOLUTION 50CD is puha nyomógombokat használ, melyek kitűnő tapintási érzést nyújtanak.
Ez a Creek termék is egy fekete színű, szerves fénykibocsátó dióda (OLED) kijelzővel rendelkezik, ami nagyobb tisztaságot és felbontást biztosít. A kijelző és a gombok fényereje a távirányítón keresztül beállítható vagy letiltható.

A digitális-analóg átalakítók (DAC) iránti piaci igény arányosan nőtt a dedikált CD-lejátszók iránti érdeklődés csökkenése mellett, ezért az EVOLUTION 50CD elsősorban csúcsminőségű DAC, beépített CD-futóművel, és nem pusztán CD-lejátszó. Összesen hat digitális forrást képes kezelni, beleértve a CD-t, és két digitális kimenettel rendelkezik. Ahhoz, hogy kiváló minőségben élvezhesse a számítógépén levő zenei fájlok hangzását, az aszinkron USB támogatás is biztosított. Az USB áramkör moduláris, hogy lehetővé tegye a jövőbeni frissítéseket, mivel a technológia folyamatosan fejlődik.. A megfelelő integrált erősítővel összhangban mind a szimmetrikus, mind az aszimmetrikus analóg kimenetek maximális rugalmasságot biztosítanak. A szimmetrikus kimenetek lehetővé teszik a hosszú összekötő kábelek kompromisszummentes alkalmazását.

David Gamble vezető mérnök, az EVOLUTION 50CD általános tervezése és fejlesztésekor Dominik Peklo-val konzultált a digitális architektúráról, az egyedülálló, új CD-futómű és szoftvercsomag fejlesztéséről.

A korábbi Creek termékekkel összhangban az EVOLUTION 50CD is egy túlméretezett toroid hálózati transzformátort használ, külön tekercsekkel az analóg és a digitális áramkörökhöz és alacsony mágneses mezővel a kiváló zajelnyelés érdekében. Többszörös kis impedanciájú kondenzátorokat és feszültségszabályzókat használ a teljesítmény optimalizálására a tápegységben, szerves polimer kondenzátorokat a fontosabb analóg és digitális áramkörökben, valamint magas minőségű WIMA polipropilén kondenzátorokat a kimeneti szűrőkben.
Ez az első olyan Creek digitális termék, amely két csúcsminőségű Wolfson 24 bit 192 kHz DAC IC-t tartalmaz kettős differenciál üzemmódban, emellett egyedi órajel generátorokkal rendelkezik, alacsony jitterrel a legmagasabb teljesítmény érdekében minden mintavételi frekvencián.

Számos bemenettel és kimenettel, árkategóriáját felülmúlva, az EVOLUTION 50CD az egyik legjobban felszerelt, csúcsminőségű DAC a piacon.

Az EVO rendszer távirányítója vezérli az EVOLUTION 50 összes funkcióját, beleértve az Amp, a CD / DAC, az Ambit Tuner és a Ruby DAC funkciókat. Az EVOLUTION 50 termékcsalád rendelkezik opcionális infravörös bővítővel is, amely lehetővé teszi a termékek elrejtését.

399 000 Ft
Részletek

Digital Inputs

2 x SPDIF, 24 Bit 192 kHz, transformer isolated
2 x Toslink, 24 Bit 192 kHz, optically isolated
1 x USB, 24 Bit 96 kHz, galvanically isolated
No additional software drivers are needed.

CD Transport

Custom designed, ICE quality, CD slot-loader, externally clocked for bit perfect performance

SNR

> 110dBA unbalanced

Digital output

1 x SPDIF and 1 x Toslink optical output, pass-on all input signals

Digital filters

Optional digital filters are selectable via the remote

Analogue output

2 x RCA un-balanced, 2.0V RMS. 2 x XLR balanced output, 4.0V RMS

Audio buffering

Op-amp audio buffering and filtering

Output impedance

47 Ohms

Power supply

25 Watt toroidal mains transformer with 3 separate secondary voltage windings, with multi-cap power supply decoupling and multiple ultra-low noise discrete power supply voltage regulators.

RC Bus

Input/output connection for external IR remote and serial link to Evolution 50A.

DAC type

2 x Wolfson WM8742, 24 Bit 192 kHz, double differential.

Input receiver

WM8805, multichannel digital input receiver.

Operating Voltages

100 – 120V/ 200 – 240V, Switchable

Power Consumption

20 Watts (at idle)

Weight 5.5kg
Dimensions W/H/D 430 x 60 x 280mm
Finishes Silver or black engraved front panels

Adatok