Gold Note A6 EVO II

Gold Note A6 EVO II
Gold Note A6 EVO II
Gold Note A6 EVO II
Gold Note A6 EVO II
Gold Note A6 EVO II
Gold Note A6 EVO II
Szín
2 577 000 Ft

A dizájn evolúciója

A GoldNote A6 EVO II teljeskörű frissítésen esett át. Az újratervezett előlap és az ultramerev, rombusz alakú szekrény kombinációja a rezgéseket a lehető legjobban kontroll alatt tartó megoldás, nagyobb dinamikatartományt és ultratiszta, erőteljes magastartományt garantálva.
A teljes egészében Olaszországban gyártott, felületkezelt papírból készült mélyközépsugárzó hatalmas mágnesekkel kivételesen gyors tranzienseket és széles frekvenciatartományt biztosít, miközben megőrzi a márkára jellemző természetességet és zenei reprodukciót.

Hatékonyság és maximális felbontás

A mélysugárzót kizárólag a GoldNote részére gyártják, impregnált papírmembránnal és speciális fém kosárral. A padló felé néző basszusreflex hangolású egységet egy masszív és elegáns fából készült talapzat rejti, ez a konstrukció megkönnyíti a hangfal elhelyezését a lehető legjobb basszuskiterjesztést biztosítva.
A frekvenciaváltó tervezésében sem kötöttek kompromisszumot, így a Mundorf és Clarity márkákkal a legjobb minőségű alkatrészeket választották. Az A6 EVO II hihetetlenül tisztán és analitikusan szólal meg, a természetes és lágy hangzást óriási energiákkal kombinálva, hogy az olasz zenei élményt elhozza az Ön otthonába.

Részletek
Frekvencia átvitel: 40-20000Hz ±3dB
Érzékenység: 88dB SPL 2,83V/1m
Magassugárzó: 1,1” selyem dómsugárzó
Mély-közép sugárzó: 2 x 5,5’’ impregnált papír
Sub-woofer: 6’’ impregnált papír
Javasolt erősítő teljesítmény: 20-150W
Max terhelhetőség: 150W RMS
Névleges impedancia: 4ohm
Keresztváltó : 70/2000Hz 12dB/oct
Csatlakozók: Gold Note nikkel mentes, aranyozott banán aljzatok
Méretek: 230mm Szél. | 1080mm Mag. | 285mm Mély.
Súly: nettó 60kg (pár)
Adatok
Átvételi lehetőség
Csak az üzletünkben
Szállítási idő
érdeklődjön
Megrendelés
50% előleggel