audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Gold Note XT-7
Gold Note XT-7
5 990 000 Ft

Gold Note XT-7

Gold Note XT-7

Egy teljes értékű, valódi háromutas hangsugárzó, turbulencia mentes reflexnyílással és ribbon szalag magassugárzóval, valódi audiófileknek.

Konstrukció

Az egyedülálló XT-Design ívelt kialaktással, megerősített többrétegű fa panelokból összeállított kabinetben teljesen külön kamrát kaptak a mélysugárzók. A hátrafelé nyitott, nagyméretű alumínium reflexnyílás speciális kialakítása révén engedi a falhoz közelebbi elhelyezést is. A felső, tökéletesen csillapított és teljesen zárt egységben helyezkedik el a középsugárzó és a magassugárzó.  A gyári tartozék, elegáns, de rendkívül masszív és erős talpak a rejtett tüskékkel pontosan beállíthatók az optimális pozícióba.

A kompromisszum mentes, legújabb fejlesztésű keresztváltó kiváló minőségű, kis toleranciájú Mundorf és Clarity alkatrészekből áll.

Magassugárzó

Az első Gold Note hangsugárzó, ami szalag magassugárzót használ. A Gold Note által továbbfejlesztett AMT ULtra Linear hangszóró fém csillapító hátsó kamrát kapott. Az új, egyedi hűtőtekercs radiátor és alumínium csillapító rudak célja a káros rezonancia csökkentése és a lineáris kitérés növelése.

Középsugárzó

A Norvég SEAS céggel közösen fejlesztett teljesen egyedi, csak a Gold Note által használt 160mm átmérőjű fém öntvénykosaras (MIM) hangszórók, speciális ívelt, kiváló belső csillapítású, ultra kemény, szőtt polipropilén membránt használnak. A fix, alumínium fáziskúp a hangtekercs stabilabb hőmérsékleten tartását, valamint a kisebb kompressziót szolgálja, ahogy a tekercs körüli belső gyűrű is drasztikusan csökkenti a torzitást és az intermodulációt.

A speciálisan, a hátsó részén a lehető legnagyobb mértékben nyitott hangszóró kosár hátrafelé rendkívül kis ellenálló felületet nyújt a belső hanghullámoknak, ezáltal nagyban csökkentve a hangvisszaverődést, a légáram zaját, illetve a üreg rezonanciát, így még jobb részleteket és nagyobb linearitást biztosítva.

Mélysugárzó

Oldalanként kettő darab, rendkívül merev és nagy terhelhetőségű, 180mm átmérőjű hangszóró szintén a SEAS-Gold Note kooperáció eredménye, a felépítése hasonló a középsugárzóéhoz, de a terhelhetőségét és az akusztikai tényezőit a megfelelő mélyhang visszaadáshoz igazították. Hosszú és könnyű rézbevonatos alumínium hangtekercs és nehéz rézgyűrű a T-pólusvas alatt növeli a hőellenállást és csökkenti a nemlineáris és modulációs torzulásokat.

Keresztváltó

200Hz és 2200Hz váltási ponton, 12dB/ Oktáv

Gold Note által készített, magas minőségű, kadmium és nikkel mentes, aranyozott Banán aljzatok, bi-wire, vagy bi-amp lehetőséggel. Gold Note Sienna belső kábelel szerelve.

 

5 990 000 Ft
Részletek
Frekvencia átvitel: 35 Hz – 30.000 Hz
Érzékenység: 89 dB SPL (2.83V/1 m)
Névleges impedancia: 4 ohm
Terhelhetőség : 30W – 200W
Javasolt minimális hallgatási távolság: 2.2m
Méretek: 1110mm Mag | 365mm Szél | 525mm Mély
Súly: nettó 100 Kg, csomagolással együtt: 120 Kg (pár)
Adatok
Átvételi lehetőség:
Csak az üzletünkben
Szállítási idő:
raktáron
Megrendelés:
50% előleggel