audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Isol-8 SubStation HC
Isol-8 SubStation HC
1 800 000 Ft

Isol-8 SubStation HC

A SubStation LC, HC és Axis a Vogue és Qube készülékek vívmányait felhasználva, félig moduláris formában, DC blokkolással, rugalmas és hatékony megoldást nyújtanak a legigényesebb audiofil igények kielégítésére.

A Substation egységek eltérő funkciókat látnak el, ezért a rendszer igényeit figyelembe véve könnyen és költséghatékonyan fejleszthetők és kombinálhatók. Kiemelkedő brit gyártási minőséggel rendelkeznek, természetesen PTFE szigetelt ezüstözött huzalozással, prémium minőségű alkatrészekkel és csatlakozókkal. Az összes verzióban DC blokkoló található, egyéni földvezeték-fojtóval, a biztonsági földelés zajának elnyomása érdekében, valamint túlfeszültség- és feszültségtüske elleni védelemmel. Az alumínium panelekből készült, nem mágnesezhető házak 232mm szélességűek, lehetővé téve két készülék elhelyezését egy normál méretű polcon.

A SubStation HC (nagyáramú) két kimenetén keresztül történő folyamatos 16A áramleadásával kiegészíti az LC-t a nagy csúcsáram igényű készülékek, például az erősítők kiszolgálásával. A nagy kapacitású, egyenáramú blokkoló Axis áramkört masszív felépítésű transzmodális szűrő egészíti ki, saját szabadalmaztatott, egyedileg készített hatalmas OFC rézfólia tekercsek és prémium kondenzátorok felhasználásával. A soros ellenállás alacsonyan tartásával a SubStation HC hatékonyan tisztítja a nagy áramigényű high-end készülékek tápellátását, megoldást jelentve a dinamikatartomány megtartásának nagyon bonyolult problémájára.

   

.

1 800 000 Ft
Részletek
Kimenetek: 2db. Shuko aljzat
Bemenet: Neutrik 20Amper powerCON csatlakozó
Méretek: Szé.: 232mm Ma.: 135mm Mé.: 420mm (aljzatok nélkül)
Felépítés: Ezüst színű ház alumínium panelekből (rendelésre fekete szín)
Hálózati feszültség: 230 Volt
Maximális folyamatos áramleadás: 16 Amper
Védelem: megszakító gomb a hátlapon
Tömeg: 10,9 Kg
Adatok
Tömeg:
10,9 kg/db