audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Xavian Terza Evoluzione
Xavian Terza Evoluzione
3 960 000 Ft

Xavian Terza Evoluzione

TERZA EVOLUZIONE

A Terza, vagyis a Classic sorozat partitúrájának harmadik hangja, élete első szakasza után jelentős fejlődésen ment keresztül, aminek köszönhetően büszkén viselheti az Evoluzione elnevezést.

A legszembetűnőbb változás a teljesen új hangszórókészlet, a híres skandináv Scan-Speak márka kínálatából. Kivételes megbízhatóságuk, kiváló teljesítményük és többek között semleges tónusuk miatt esett rájuk a választás, figyelembe véve a Classic sorozat monitorhangolását.

A kézzel készített hangszórószekrények többféle, zongoralakk bevonatú, luxus minőségű furnérral választhatók, de fekete vagy fehér színben is elérhetők. Belül a Classic sorozathoz kifejlesztett, kompromisszummentes technológiával és anyagfelhasználásokkal találkozunk, köztük egy rendkívül igényes és precíz megépítésű frekvenciaváltóval.

A hangszórókhoz az esztétikai tisztaságot hangsúlyozó, a hangsugárzókkal szoros egységet képező Terza Stand állványok használatát javasoljuk. Ezekkel az optimális hallgatási magasság elérése mellett az ideális vízszintes helyzet is gyorsan és egyszerűen beállítható, a diszkrét és ötletes beépített lábak segítségével.

TESZTEK :

KÜLÖNLEGES MEGOLDÁSOK:

3 960 000 Ft
Részletek

Mély hangszóró

222 mm-es Scan-Speak, „nem préselt”, szénszállal impregnált papírmembrán, nagyon hajlékony gumi felfüggesztéssel, rövidre záró rézgyűrűvel, 42 mm-es tekerccsel

Mélyközép hangszóró

150 mm Scan-Speak, impregnált üvegszálas membránnal, ideális linearitással, nagy érzékenységgel

Magassugárzó

26 mm-es Scan-Speak kézzel impregnált dómsugárzó, ideális linearitással, nagy érzékenységgel, kettős mágnessel

Rendszer

Háromutas, csillapított, összetett belső felépítésű, sok bordát tartalmazó ház, a parazita rezonanciák ellen; 22 mm vastagságú MDF panelek; rendkívül pontos Mundorf és Jantzen alkatrészek a keresztváltóban

Külső

Kézzel furnérozott, 22 mm vastag MDF panelek és komplex belső kialakítás

Keresztezési frekvenciák

400 és 2600 Hz

Csatlakozók

2 pár  Xavian aranyozott csatlakozó a kettős kábelezéshez vagy kettős erősítéshez

Frekvenciatartomány

39 - 30000 Hz (-3 dB)

Impedancia

8 ohm

Érzékenység (2,83 V / M)

86 dB

Ajánlott erősítő teljesítmény

30 - 150 W

Méretek (Ma x Sz x Mé)

580 x 300 x 350 mm

Súly

29 kg / darab