audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Supra Cables

Név nélkül, egyszerűen csak a típusszámokkal megjelölt hangsugárzó kábeleit 1976 óta forgalmazza Supra néven a Tommy Jenving által vezetett innovatív svéd kábelgyártó.

Bemutatkozó típusuk, a Supra 2.5 számos tekintetben új utakat mutatott a kábel-világban, hiszen a hangszórókábelben nagyjából a Supra összes újítása szerepelt, úgymint a nylon szigetelés, a Swift csatlakozó, a nyúlásnak remekül ellenálló multicore kábelszerkezet, a Ply vezető koncepció és a kábel irány biztosítás.
Napjainkra a cég választéka jelentősen kibővült, ennek okán a különféle audio, video illetve tápkábelek, csatlakozók, speciális hálózati elosztó és egyéb kiegészítők egyaránt megtalálhatók benne. Audio összekötő és hangsugárzó kábeleik között többféle szerkezetű és kialakítású típus is felfedezhető, jelezve, hogy a gyártó nyitott az egymástól eltérő irányvonalat képviselő megoldások felé. Igényes anyagokat felhasználó, előremutató technológiák alkalmazásával készülő kábeleiket reális árakon mérik, így a kisebb pénzűek számára is számos különféle alternatívát kínálnak.
A teljesen házon belül készülő Supra kábeleket katonai minőségű forrasztóanyagok felhasználásával ill. precizitással forrasztják a cég szakemberei, a gyárilag szerelt szettek mellett azonban Supra szerelékek felhasználásával, igényesen elkészített kedvezőbb árú változatok is megvásárolhatók.

Miért pont a Supra kábel?

Miért pont a Supra kábel?Hangfalhoz, erősítőhöz szeretne minőségi kábelt vásárolni, de tanácstalan, hol is kezdje a keresést? Aki egy kicsit is tájékozott a témában, az tudja, hogy az audio berendezésekkel nem véletlenül forrt egybe a Supra kábelek neve.

A Supra kábelek régóta biztosítanak magas színvonalú kiegészítőket a hangafalak számára. A Supra kábelek kiváló hangzást képesek biztosítani, tökéletesen visszaadják a hang minden részletét, mély és magas hangokat szépen tolmácsolnak a hallgatók számára.

A svéd cég által gyártott kábelek már régóta a piacon vannak, és ez idő alatt bizonyították, hogy van helyük a nívós kábelek között. A Supra kábelek hangsugárzó kábelei nem csupán évtizedek óta jelen vannak, de a folyamatos fejlesztéseknek és újításoknak köszönhetően versenyképesek is maradtak, eleget tesznek a modern kor fogyasztói elvárásainak.

Magas minőségű anyagok, gondos kivitelezés jellemzi őket! Vásároljon kínálatunkból Supra kábeleket, ha a valódi minőséget keresi!