audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Auralic Aries G1 hálózati digitális futómű

AURALiC ARIES G1 hlózati audio lejátszó, ROON kompatibilis eszköz

AURALiC ARIES G1

Az új ARIES G1 természetesen gyorsabb és erősebb lett elődjénél. Ennek alapja az G2 számára kifejlesztett, új platform, a Tesla G2, ami 50 %-kal gyorsabb processzort, hatalmas, 1 GB cache memóriát, 2 GB RAM-ot és 8 GB rendszer SSD-t takar. Ez együttesen lényegesen gyorsabb működést, tovább javított felhasználói élményt biztosít. Természetesen megmaradt a kettős Femto órajel is, ami külön-külön gondoskodik a digitális adatfolyam és az USB pontos, jitter mentes működéséről. Emellett az új lejátszó a G2-es modellhez hasonlóan, 4 colos, nagyfelbontású képernyőt visel az előlapján.

AURALiC ARIES G1 Az új ARIES G1 természetesen gyorsabb és erősebb lett elődjénél. Ennek alapja az G2 számára kifejlesztett, új platform, a Tesla G2, ami 50 %-kal gyorsabb processzort, hatalmas, 1 GB cache memóriát, 2 GB RAM-ot és 8 GB rendszer SSD-t takar. Ez együttesen lényegesen gyorsabb működést, tovább javított felhasználói élményt biztosít. Természetesen megmaradt a kettős Femto órajel is, ami külön-külön gondoskodik a digitális adatfolyam és az USB pontos, jitter mentes működéséről. Emellett az új lejátszó a G2-es modellhez hasonlóan, 4 colos, nagyfelbontású képernyőt visel az előlapján.

Amire mindenki kíváncsi:

Az ARIES G1 természetesen továbbra is kompatibilis a TIDAL, a Qobuz, a Spotify szolgáltatásaival. Van benne AirPlay és Bluetooth bemenet. Képes lejátszani az otthoni hálózaton megosztott zenéket (DLNA, UPnP) és csatlakoztathatunk rá külső USB adattárolót is. A támogatott fájl-formátumok között ott van az AAC, AIFF, ALAC, APE, FLAC, DFF, DSF, MP3, OGG, WAV, WV és WMA. Ezek mintavételezése lehet 44,1-384 kHz, 16-32 bitmélység mellett, vagy akár DSD64-DSD512 is.

A hálózati csatlakozást biztosíthatjuk neki vezetékkel, a szokásos RJ45 gigabites porton keresztül, vagy WiFi-n át, amihez egy háromsávos ac kompatibilis egység került a G1-esbe. Ez egyúttal lehetővé teszi azt is, hogy akár DSD512, vagy 32 bit/384 kHz felbontású PCM adatfolyamot játsszunk le, vezeték nélkül is! Persze ehhez kell egy erős és gyors WiFi router is. A kimenetek között ott találjuk az ARIES-re jellemző AES/EBU (XLR) csatlakozást, a hagyományos koaxiális és optikai digitális kijáratot, valamint az egyre divatosabb, USB Audio csatlakozást. (ennek elterjedésében nem kis szerepe volt az ARIES első generációjának)

A nagy változás

Az új, G1 sorozatú ARIES az első generációtól eltérően, már beépített, alacsony zajú lineáris tápegységet használ. Emellett, az első generáció, különleges formatervű műanyag doboza helyett, vaskos alumínium készülékházba került a teljes elektronika. En