audiofil rendszerek kezdőknek és haladóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36-1/321-5384

Cardas Audio Clear LS
Cardas Audio Clear LS
2 880 000 Ft

Cardas Audio Clear LS

Clear

A sorozat névadó modellje, a csúcskategória gerince a Clear család. Akkor született, mikor George Cardas a"Mached Propagation Conductor" technológiát dolgozta ki, ami szabadalommal védett konstrukció a vezető és a szigetelés jel terjedési sebességének illesztésére, nagymértékben csökkentve a torzításokat. Az eredmény egy olyan kábel, amely soha nem látott jelenlét érzetet és transzparenciát ad a rendszerhez, anélkül, hogy ez a zeneiségét rontaná.

A 4x10,5 AWG keresztmetszetű vezetőket használó kábel kevlár belső szálak köré rétegenként ellentétes irányba sodort, tiszta oxigénmentes réz szálakból áll. Áttetsző SPN alapanyaggal egyenként szigeteltek és a kábel közepétől kifelé haladva egyre vastagabb szálakból képeznek sodratot, a méret növekedése 1,618-szoros az aranymetszés szabályának megfelelően. A szigetelés anyaga belül ultra vékony FEP szalag, ami a koncentrikus felépítésű kábelt 2x10,5 AWG keresztmetszetűre bontja. A külső szigetelés ugyancsak ultravékony FEP szalag, az erek közti teret pedig magas mechanikai csillapítású, antisztatikus szálakkal töltik ki. A külső borítás 17,14mm átmérőjű, ultra puha, de ellenálló extrudált TPR alapanyagból készült.

A Clear hangszórókábelek koncentrikusan elrendezett vezetőket használnak. Az egyik vezető (pozitív) külső koncentrikus kötege a másik vezető (negatív) belső koncentrikus kötegéhez van kötve. Ez az oka annak, hogy a Clear hangszórókábelek nem használhatók kettős kábelezésre, illetve kettős erősítés kábeleként.

Teljesen semleges és átlátható hangja tökéletes kontrollal bír a teljes frekvenciatartományon keresztül. Kiváló dinamikája, magas
frekvenciás átvitele és óriási sebessége a legnagyobb rendszerek méltó partnerévé teszi.

Cardas banándugókkal, vagy villákkal, 10000 psi nyomással préselve szerelik Bandonban, Oregon államban.

2 880 000 Ft
Adatok